Comencem el viatge a Luxemburg

Hola centpeuaires!

Avui ens hem despertat amb molta energia i il·lusió, perquè començarem el nostre viatge cap a Luxemburg. Hem iniciat el dia fent revisió de maletes a l'Escolania amb els professors, i quan ha sigut l'hora, ja hem anat cap a l'autocar. Allà, hem mirat una pel·lícula de camí cap a l'aeroport de Barcelona.


Mentre esperàvem a l'hora d'embarcar, hem aprofitat per descansar o jugar, i en pujar a l'avió, ja estàvem amb un peu dintre de Luxemburg, perquè l'avió era de Luxair, la companyia oficial del país.



Quan hem arribat a Luxemburg, ja ens esperava un autocar, i les primeres impressions han estat que és un país molt verd. Havia plogut, el temps era força núvol i feia més fred que a Catalunya.

Quan hem arribat a l'allotjament, hem sopat. Estem en un alberg que és modern, i les habitacions són de 4 a 6 persones. El sopar ha estat bastant bo: sopa de pastanaga, amanida, verdura i una truita bastant diferent del que estem acostumats a Catalunya, era quadrada i molt gran. Després de sopar, hem jugat a l'amagada al jardí, que és una espècie d'a cuc i amagar, i després hem anat a dormir. Abans, però, hem fet la pregària de la nit amb un piano públic que hi havia a fora de l'alberg. Hem cantat un cant de Taizé i quan l'hem acabat, la gent que hi havia a la terrassa ens ha aplaudit.


Estàvem tan cansats que ens hem adormit de seguida.


Esperem que seguiu la crònica del pròxim dia! Adéu, centpeuaires!


Miquel O. i Guillem M.


Comentaris

Roser ha dit…
Nois! Orgullosos de tots vosaltres. Sou fantàstics i formeu un gran equip. Gràcies Cristina, Efrem, Llorenç,Mercè... Gràcies a tots 🫶
Que tingueu un bon viatge de tornada i que la Moreneta us acompanyi 🙏😇🕯️
Gabriel i Roser