Quart dia a Polònia

Avui ens hem llevat més o menys com cada dia, al voltant de les 8h. Hem anat a esmorzar i hem agafat l'autocar que ens ha apropat a Cracòvia. Allà hem visitat el barri jueu, que es va fer servir com a gueto per als jueus, i que un parell de pel·lícules com "La lista de Schindler" i "El pianista" estan inspirades i rodades en aquell barri.
Tot seguit hem anat a la plaça major. Ens han explicat que és la més gran d'Europa. Un cop allà hem tingut una hora per poder comprar i fer un tomb per aquella plaça.
Ja amb mentalitat de concert hem anat a dinar. Hem agafat l'autocar, i hem anat fins a Tyniec, on hem fet una prova de so i ens hem preparat pel concert.
El concert era a les 16:15h. Pensàvem que hi hauria poca gent per ser el dia i l'hora que érem, però Déu n'hi do, de mica en mica s'ha anat omplint l'església. I hem pogut cantar un bon concert.
Tot seguit hem anat a sopar a un restaurant. I després ens ha vingut a saludar l'abat d'aquest monestir. Hem tornat cap a l'hotel, on hem tingut mitja horeta per esbargir-nos. M'estan esperant, volen guanyar-me en una partida de cartes. Però ja veurem com acabarà. A reveure!

J.Oriol Pi

Comentaris

Anònim ha dit…
Holaa!!
aquest comentarii va per el nostre paree., el vicenç.
El trobeem a faltaaa eh!
espereem ke us u estigueu passan molbee i disfruteu tots. Nosaltres l'any passat vem anar a les mines de sal que anireu. Canteu molbe i aprofiteu aquests dies.
Pel nosltre paree:(estem molbe, hem anat a la platja i a ala pisina.. a comprar.. buff.la mama diu ke a vegades no lajudeem i ho ha de fer tot ella pro no es del tot vritat! xd)
buenoo papaa no ens ubliidiiss k nosaltres pensem mol en tuu xdd
reocrdss a tota lescolaniia

un petó enrmee:)

deww
Unknown ha dit…
Hola, ha tothom.
Avui operen l'Andreu Diport i l'Alexandre Carreres de les cordes vocals, els hi desitgem que l'operació els hi vagi molt bé, per què desprès pugin cantar molt bé, i jo que els he sentit cantar segur que desprès cantaran molt millor.
Records a tots i que us vagi molt bé a Poitiers, seria una sorpresa que anèssiu a Futurescope.

Fins diumenge!

Arnau Buch
Anònim ha dit…
Quina enveja em feu! Avui dia 25 he fet 50 anys. Recordeu-li-ho a Llorenç.
Salutacions,
Vicent Niclòs
Anònim ha dit…
Hola Andreu i Alexandre !!!
Espero que us hagi anat be l'operació.

No crideu gaire, que a mi em van operar d'angines quan tenia 5 anys i vaig estar un mes sense poder dir ni piu, pero el pitjor es no poder menjar... Oi Alexandre???

Fins a l'agost

Ricard