Els dos dies de concert


Ahir a la tarda, després de dinar, vam estar una estoneta a les habitacions i després vam anar cap a San Sebastián. Un cop arribats a San Sebastián, vam anar cap a l’auditori Kursaal i un cop allà vam fer la prova de so. Després de la prova, vam anar cap a una muntanya i allà vam berenar i vam mirar una mica la vista de la platja de la Concha, que era molt bonica.
Després de la moguda, vam baixar un altre cop cap a l’auditori, però ja era per fer el concert. Ens vam canviar, vam estar una estoneta concentrant-nos i, quan va començar el concert, vam anar cap a dalt de l’auditori a escoltar els altres dos cors. Després d’haver escoltat els dos cors, ja vam baixar per cantar nosaltres. Quan vam acabar de cantar nosaltres sols, ja ens vam col•locar per cantar amb els altres dos cors. Va ser un concert cansat, però bonic.
Llavors vam marxar cap a l’alberg, on vam sopar i descansar.
Avui ens hem despertat com sempre a les 8h. Hem esmorzat amb els del Escorial, com el dia abans. Llavors, després d’esmorzar, hem anat cap a l’autocar per marxar cap a Arantzazu. Hem tingut una mica de problemes en marxar perquè hi havia l’autocar del Escorial que no ens deixava passar. Un cop hem pogut passar, ja hem fet via cap al santuari d’Arantzazu. Allà hem mirat una mica com ens col•locaríem. Ha estat poca estona.
Un cop feta aquesta col•locació, hem anat cap al cor de dalt de l’església a sentir els nostres companys, com vam fer anteriorment al Kursaal. Després hem cantat les mateixes peces d’ahir, però hi havia una cançó (o més ben dit: himne) d’aquell santuari.
Després del concert hem anat a dinar en un restaurant que era bastant lent, però que el menjar era bo. I hem fet un intercanvi de regals amb els del Escorial. Nosaltres els hem regalat un DVD de Montserrat, i ells ens han donat una llibreta de composició i un CD.
Després de dinar, alguns han marxat amb els pares i dotze persones ens hem quedat aquí el País Basc amb l’Escolania.

Pau Díaz

Comentaris

Anònim ha dit…
Molt ben explicat, Pau

Lluís
Marcos Navas ha dit…
L'auditori on heu cantat és impressionant! Segur que han estat uns dies molt intensos on heu pogut compartir experiències amb altres cors també importants.
Me n'alegro molt per tots vosaltres! Ens veiem a la tornada.

Marcos
Unknown ha dit…
Moltes gracies, Pau, ho has explicat molt bé, de manera que m'he pogut fer una idea de com va anar tot, ja que no hi vaig poder ser!