Festa del bisbetó: Proclamació de la Terna

Un any més ja som a Santa Cecília, una festa molt important a l'Escolania: Santa Cecília és la patrona de la Música, i ho lliguem amb la festa de Sant Nicolau, patró dels nens. Durant aquests dies us oferirem un seguit de cròniques i reportatges l'objectiu dels quals és fer conèixer a tothom aquesta festa històrica de l'Escolania.Durant Santa Cecília, escollim el bisbetó entre tres escolans de cinquè, cosa que posa més intriga en qui serà l'escollit. D'això se'n diu la Terna. I la Terna es proclama al principi de la campanya.

Era dilluns 16 de Novembre, i tothom sabia que els de segon prepàravem alguna cosa, es pensaven que era una obra de teatre o alguna cosa per l'estil, però no era del tot així. Tot va començar al sopar d'aquell vespre. El Sergi va rebre la notícia que un desconegut rondava per l'Escolania. I com a mesura de seguretat, havíem d'estar en silenci a la Llar. Alguns estaven molt espantats. Després el Sergi va rebre instruccions que podíem tornar a l'Escolania per la porta dels gronxadors, però en silenci i d'un en un(després de dos en dos i finalment en petits grups, per acabar de reunir-nos tots a la sala d'Assaig.

El que no sabien era que s'estaven ficant dins d'un espectacular recorregut de por organitzat pels de segon: Homes penjats, assasins, velles psicòpates, fantasmes... Més d'un va xisclar. Va ser molt emocionant.

Després de l'ensurt, ens vam reunir a la sala d'assaig i van proclamar la Terna, enguany els tres escollits són:



PAU-JOAN PRATSOBREROCA
NIELS KNUDSEN
STEEN KNUDSEN
(Aquests dos últims, redactors del 100peus)

A tots tres els felicitem des del 100peus!
Després d'aquesta emoció, ara els toca passar uns dies de nervis esperant el veredicte final. Qui serà escollit bisbetó?

Des del 100peus, us mantindrem informats.

Joan Seguí, cap de redacció.

Comentaris

Queralt i Bruna ha dit…
Som les germanes d'en Pau Pratsobreroca. Li donem molta força perquè guanyi i pugui ser bisbetó. MOLTA SORT PAU!!! T'enviem un petó molt fort i tot el nostre suport.
Queralt i Bruna Pratsobreroca Andreu
Pep i Montse ha dit…
Hola nois, endavant amb la redacció del canal 100peus. Seguirem el dia a dia d'aquesta setmana tan intensa des de casa. Molt bé la redacció de la nit de "por". Bona setmana i feliç excursió de Santa Cecília!!
Lídia Tejada (mare d'en Xavier Gonfaus) ha dit…
Hola nois!!!.Primer de tot voldria donar la meva enhorabona als nois escollits per representar al Bisbetó. Encara que només un d'ells serà l'afortunat, ja us podeu sentir tots tres igual de satisfets de poguer gaudir d'aquests moments tant especials. ENHORABONA I SORT!!!: PAU, NIELS I STEEN.
També comentar als de segon d'ESO, que la representació del passadís de la por ha sigut molt encertat i de ben segur que ha possat encara més intriga i nerviosisme a la Terna, a més, segur que us ho heu passat d'allò més bé, oi?.
Feliçitacions pels de redacció.
David Trias Soler (ex escola) ha dit…
Eiiiiii
felicitats en pau i als germans... no se com sescriu (pero ja fa el cas) wenu felicitats a tots i ens vaiem per ST. Nicolau
dew