JA EN TENIM DOS MÉS!


Des del 100peus, us comuniquem que l'Escolania de Montserrat ha donat la benvinguda a Guillem Burjons i Marc García (redactor del bloc) per la seva recent incorporació al cor. Els felicitem pel seu esforç diari i els animem a cantar amb moltes ganes.

La resta de nois de 5è també han rebut una bona notícia: cantaran la Salve i el Virolai tots els dies i alguns motets fàcils de les Vespres. També el felicitem ja que ajudaran molt al cor i esprem que aviat la seva total incorporació.

Pau-Joan Pratsobreroca i Andreu (de Gurb)

Comentaris

Júlia ha dit…
Moltes felicitats a tots els nois de 5è!! Us animo a seguir treballant de valent, que això tot just acaba de començar!

I enhorabona també a la redacció del 100peus d'aquest curs! Encara no havia comentat res, però us vaig seguint d'amagat, de puntetes i sense fer gaire soroll...

;)
Euterpe ha dit…
¿Quiénes son, los pequeñines de la Escolanía? ¡Qué gracioso! Ah, descubrí una grabación antigua de las vísperas de Monteverdi, con Segarra. ¡Niños solistas! Ha salido o va a salir una con el New College Choir de Oxford. También tengo yo otra antigua, igualmente con niños solistas, de los Regensburger Domspatzen dirigidos por Hans-Martin Schneit.
Muchos saludos y seguid disfrutando con el canto.
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!! Ja es va notant ja, que cada dia sou més els que treballeu ,per fer sonar tant rebonic ,els vostres cants.Bo.. a mi m'agradeu sempre eh!!
Vinga endavant i a treballar fort,que després us reconeixent el vostre esforç !!i es molt maco.
Fins a sempre !
Nuria
jordi sellez ha dit…
M'agrada que entrin més persones al cor.
Feliçitats Guillem B. i Marc G.
I ánims a tots, que ja canteu la Salve e?
Oriol ha dit…
Felicitats, sòc un bon amic d'un d'ells, el seu nom comença amb "G".

Adeu!!!