JORNADA A L'ESCOLA ÀGORA

El passat divendres 22 d'ocubre vam anar a l'escola Àgora, de Sant Esteve de Sesrovires (població d'en Pau Rubinart, redactor del blog). Vam anar-hi per a fer unes dues hores d'Esport. Això es va poder dur a terme gràcies a un conveni entre els dos centres, firmada aquest estiu passat i del qual ens cedeixen les seves instal·lacions esportives.

A les 9 del matí vam sortir de Montserrat, vam agafar el cremallera de Montserrat per baixar de la muntanya on ja ens esperava l'autocar. No vam trigar gaire a arribar a l'escola i ja ens esperaven a les instal·lacions esportives per començar les activitats. Ens vam separar per Primària i Secundària per fer mitja part de piscina i una altra de bàsquet Vam acabar molt cansats i al sortir vam menjar unes galetes i un suc.

Arnau Buch

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!
Que divertit i molt cansat..no tant, que l'esport es salut,i més barrejat amb suc i galetes !!!
Gaudeixo de les vostres rialles que es veuen a les fotos ,com també de la seriositat i el treball que podem compartir amb la vostre música.
Voldria demanar-vos quelcom.. si algun de vosaltres pot posar una mica d'informació de la darrera peça que vareu cantar, acompanyats de dos petits instruments ,el passat diumenge a les vespres.
Fantàstic!!
Endavant i gràcies!!
Nuria
Anònim ha dit…
Hola,

si no recordo malament, el passat diumenge van cantar "Imperayritz de la ciutat joiosa", del Llibre Vermell de Montserrat.

Aleix
Nuria (Fenix) ha dit…
Moltes gràcies !!

Nuria