Setmana d'enregistrament

Aquesta setmana hem començat a fer l'enregistrament d'un disc del P. Àngel Rodamilans, un monjo d'aquí Montserrat que componia força cançons, i molt boniques. El motiu d'aquest enregistrament és perquè fa 75 anys de la seva mort. El disc es basa en 10 peces, la majoria d'elles amb veus blanques i text de Jacint Verdaguer. D'aquí dues setmanes començarem a enregistrar amb la Capella de Música, formada per Antics Escolans. Els tècnics són molt simpàtics. I una vegada cada curs hem baixat on hi havia els tècnics per escoltar com quedava. De moment, sembla que el disc sortirà molt bé. Tot això, per animar-vos a comprar-lo. Perquè el comprareu, oi? xD
Equip de Redacció. PD: Disculpeu per no haver escrit més durant aquestes últimes setmanes. Però tornem amb alegria!

Comentaris

Marcos Navas ha dit…
I tant, que el compraré! A no ser que algun escolà eixerit me'l vulgui regalar! jajajaja.
Això de gravar un Disc és una experiència molt maca que quedarà en la història de Montserrat durant molts anys. Jo recordo quan es va gravar el de Setmana Santa d'en Casanoves, va ser molt emocionant. Gaudiu del moment, escolans.

Records a tots!
Marcos
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!ben retrobats també amb alegria !!
I tant que el compraré i l'escoltaré amb atenció per poder recomanar-lo.
Serà molt bonic en podeu estar segurs!! per la musica i les boniques paraules ..i també per l'esforç i la il·lusió que hi poseu tots plegats !!
Bona Feina !!Bona Musica!!
Nùria
manel ha dit…
Bona feina nois! Sí, jo també el compraré, m'heu convençut!
Anònim ha dit…
Hola nois.

Tot el treball que esteu fent el recordareu durant molt de temps. Sereu ja uns homes i quan pujareu a Montserrat encara veureu el vostre CD a les botigues de Montserrat. Llavors, quan l’ensenyeu a amics i familiars, encara us en sentireu orgullosos. Serà una petjada més que deixareu a Montserrat i que us acompanyarà tota la vida. Dediqueu-hi tot el vostre esforç i il•lusió. Aquest cor serà irrepetible. Nosaltres, els vostres pares, que ho anem seguint des de casa, segur que us tenim molta enveja.
Una abraçada molt forta a tots. Fins divendres.

Josep Tolosa
Joana Pifarré ha dit…
Ja estic contant les hores per poder-lo escoltar i gaudir-ne.
Segur que os ha quedat molt xulo, amb tot l'esforç que hi heu posat!!!
Joana Pifarré
Nadala ha dit…
Hola xatos!
Ja tinc ganes d'escoltar-lo!
Quan vaig saber que enregistràveu el disc a la basílica, durant les hores nocturnes, em va venir a la memòria un documental que havia vist sobre l'enregistrament d'un projecte del músic Jordi Savall a l'església del Castell de Cardona. També ell i els altres artistes, procedents de països i cultures diverses, aconseguien la màxima concentració a la nit.
Esteu fets uns professionals!
Seguiu gaudint d'aquesta experiència!

nadala