El nou equip de redacció comença amb il·lusió


Hola!!! Som el nou equip de redacció: el Josepmaria, el Pau, el Josep i el Jaume. Ens agradarà que, com cada any, la nostra feina sigui molt divertida i interessant. Estem orgullosos de formar part de la història del 100peus que explica les novetats i el dia a dia de l'Escolania. I també entretén una mica. 

Esperem que us ho passeu molt bé mirant el bloc i que tinguem tantes visites com els darrers anys.


l'Equp de Redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !Benvinguts en aquest ara vostre racó.Les petjades dels 100 peus... si que cada any deixen empremta ,a tots els qui hi trèiem el cap.Compartir amb vosaltres les vivències,viatges ,alguna anècdota i vídeos més que divertits fan molt mes propers als escolans i l'escolania de Montserrat.
Gracies i ens anirem trobant,mitjançant la paraula escrita.
Avui, la primera abraçada... per el Josep Maria,el Pau ,el Josep i el Jaume de part de la Núria
Asunción Llauradó ha dit…
Hola nois:
Benvinguts al nou equip de redacció!!
Sóc una assídua seguidora del vostre bloc, que ens permet seguir d'aprop les vostres experiències, comentaris,concerts,viatges...
Gràcies per dedicar-nos el vostre temps i la vostra energia. Molta sort per aquesta nova etapa que comenceu, segur que ho fareu molt bé, ànims!

Petonets per a tots

Asunción
Anònim ha dit…
Hola nois.
Tornem a començar a seguir-vos. Esperem que ens expliqueu moltes coses boniques de les que passen per aquí a l'Escolania i en els vostres viatges. Tot i que us comporti un treball extra als que ja feu dia a dia, com que el feu de gust i perquè us agrada, de ben segur que divertiu moltíssim. I els més veterans a veure si ensenyeu força als més nous.
Moltes felicitats per la feina que feu!!!!

Salut.
Pep Tolosa
Joana Pifarré ha dit…
Segur que ho feu tant bé com sempre!!!
Agafeu forces que ja ha començat el curs i estem impacients de llegir les vostres cròniques, dels concerts, viatges i la vida quotidiana,
Joana Pifarré