Preparant-nos pels primers concerts del curs

Des que hem tornat de vacances que treballem dur per estar a punt per la nova producció que, després de molt de temps, serà amb Capella d'Antics Escolans.
Una de les coses que ens fa més il·lusió és que fem l'estrena de 3 ofertoris compostos per Ramon Humet (pare d'escolans), i que els ha compost expressament per estrenar-los a Polònia (Bydgoszcz i Torun), on farem 2 concerts els dies 30 de setembre i 1 d'octubre. Aquesta producció també la cantarem a Valls, Vila-seca, Badalona i La Pedrera.
Hem fet dos assajos llargs amb els de la Capella. Els dijous també fem assajos llargs nosaltres sols. Però aquest esforç ha valgut molt la pena i creiem que els directors estan molt contents de com avança la nostra feina.

Equip de redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
Després del concert d'ahir a Valls ,ja teniu la resposta a la vostra preparació per la nova producció. Va estar mes que bé!!encara que algunes pinzellades segur que el Bernat hi farà.

Personalment els ofertoris em van agradar molt!!tal com diu el compositor"""La música te de tenir capacitat d'atrapar ,de seduir,per la seva bellesa sonora """"
L'enhorabona a tots, Tots ,per la feina que esteu fen.Quant escric aquestes lletres ,esteu volant cap a Polònia ,des de aquest racó del Bages,escoltant el so de la pluja... BON VIATGE !!
Asuncion Llauradó ha dit…
Hola nois!

En primer lloc bon viatge a Polònia!
Espero que tingueu un gran èxit amb l'estrena dels tres ofertoris compostos per R.Humet.Segur que l'esforç que heu fet amb les hores dedicades als assaigs donaran els seus fruits.
Ja tinc ganes de llegir les vostres cròniques del viatge, ja que Polònia és un país desconegut per mi. Espero que ho passeu molt bé. Fixeu-vos en tot que nosaltres amb els vostres ulls també ho viurem.
Espero que jo també pugui gaudir del vostre concert a Badalona o a la Pedrera.
Petonets per a tots.

Asunción