Els grans visiten CINTRA
Vam
marxar de Montserrat a les 12:00 del matí, vam agafar el cremallera
fins a Monistrol i vam enllaçar amb el tren que portava cap a
Barcelona. Un cop arribats a la capital de Catalunya vam anar a
deixar les maletes a la Salle Comtal que era on dormiríem aquella
nit. A les 15:00 vam arribar a l'escola Cintra on vam estar-hi una
estona intercanviant les nostres experiències amb nens i nenes de la
nostra edat, per tot seguit menjar una mica i després vam anara a
Sant Pau del Camp que era un petit monestir a visitar-lo. Cap allà
les 17:00 vam caminar fins al Palau de la Generalitat per anar a
veure l'únic carilló de tot Espanya. Ens el va ensenyar la senyora
Anna Maria Reverter
l'única carillonista del nostre país. Com a curiositat us direm que
el seu pare va ser durant molts anys profe d'oboè d'aquí a
l'Escolania. Al voltant de les 19:00 vam anar a Fnac durant uns tres
quarts d'hora a mirar tot el que hi havia. Després vam anar a sopar
uns entrepans amb la germana de l'Efrem, un cop acabat el sopar vam
anar a fer un tomb per la platja. I després ja vam anar a la Salle
a dormir fins al dia següent. Ens vam despertar a les 5:00 del matí
per agafar el tren a les 6:45 però vam arribar mitja hora abans així
que vam agafar el de les 6:15 per anar cap a Montserrat. Un cop
arribats a l'estació de Monistrol vam anar caminant fins al
cremallera per pujar a la muntanya, i un cop arribats a dalt ens vam
anar a dutxar i esmorzar, i després vam continuar el dia com si no
agüés passat res.
Eduard Delgado
Comentaris
Si al estiu teniu temps us recomano els concerts que fan al Palau de la Generalitat per gaudir del carilló.
Poder escoltar la musica seient al pati dels tarongers....l'aigua d'una font acompanya molt subtilment...es mes que bonic.Grans intèrprets estrangers ens fan gaudir del carilló com també l'Anna Mª Reverter a qui he pogut escoltar en algun vespre d'estiu.
Sou molt matiners nanos!!i com si no hagués passat res.
Bona feina
Bona música
Núria
Gaudiu de cada moment, que això s'acaba!!!!
Joana Pifarré