Els grans visiten CINTRA

Vam marxar de Montserrat a les 12:00 del matí, vam agafar el cremallera fins a Monistrol i vam enllaçar amb el tren que portava cap a Barcelona. Un cop arribats a la capital de Catalunya vam anar a deixar les maletes a la Salle Comtal que era on dormiríem aquella nit. A les 15:00 vam arribar a l'escola Cintra on vam estar-hi una estona intercanviant les nostres experiències amb nens i nenes de la nostra edat, per tot seguit menjar una mica i després vam anara a Sant Pau del Camp que era un petit monestir a visitar-lo. Cap allà les 17:00 vam caminar fins al Palau de la Generalitat per anar a veure l'únic carilló de tot Espanya. Ens el va ensenyar la senyora Anna Maria Reverter l'única carillonista del nostre país. Com a curiositat us direm que el seu pare va ser durant molts anys profe d'oboè d'aquí a l'Escolania. Al voltant de les 19:00 vam anar a Fnac durant uns tres quarts d'hora a mirar tot el que hi havia. Després vam anar a sopar uns entrepans amb la germana de l'Efrem, un cop acabat el sopar vam anar a fer un tomb per la platja. I després ja vam anar a la Salle a dormir fins al dia següent. Ens vam despertar a les 5:00 del matí per agafar el tren a les 6:45 però vam arribar mitja hora abans així que vam agafar el de les 6:15 per anar cap a Montserrat. Un cop arribats a l'estació de Monistrol vam anar caminant fins al cremallera per pujar a la muntanya, i un cop arribats a dalt ens vam anar a dutxar i esmorzar, i després vam continuar el dia com si no agüés passat res.


Eduard Delgado

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
hola nanos !!avui ens fa crònica l'Eduard !!Molt bé!!
Si al estiu teniu temps us recomano els concerts que fan al Palau de la Generalitat per gaudir del carilló.
Poder escoltar la musica seient al pati dels tarongers....l'aigua d'una font acompanya molt subtilment...es mes que bonic.Grans intèrprets estrangers ens fan gaudir del carilló com també l'Anna Mª Reverter a qui he pogut escoltar en algun vespre d'estiu.
Sou molt matiners nanos!!i com si no hagués passat res.
Bona feina
Bona música
Núria
Joana Pifarré ha dit…
L'intercanvi os ha enriquit, encara que os vareu llevar d'hora, l'experiència va valer la pena, veure el carilló que es únic, ho portareu sempre al cor!!!
Gaudiu de cada moment, que això s'acaba!!!!
Joana Pifarré