Cronica del quart dia als Estats Units


Avui, dijous 13 de marc, despres de trobar-nos tots a les vuit, hem visitat l'Empire State Building. La Julia s'ha preparat la visita, com ahir ho va fer el Joan Canton amb l'Estatua de la Llibertat. Ha estat molt be poder pujar pels ascensors de l'edifici, que anaven a una velocitat increible. El comptador de pisos anava de deu en deu! Hem arribat a dalt, fins al pis 86 dels 100 i escaig. Les visites han estat fenomenals, pero hi feia un fred horrible. La temperatura
ha baixat molt comparada amb la d'ahir.
Despres de dinar a St. Thomas Choirschool, hem anat a fer la prova de so a l'esglesia de St. Thomas, on hi havia un equip de TV3 i Catalunya Radio.
Despres hem tornat a St. Thomas Choirschool per sopar amb els nois del cor. Finalment hem fet la concentracio i el concert a St. Thomas, que ha anat molt be. El public ha estat molt agrait.
Per acabar el dia hem anat a dormir amb les families acollidores.

Pau Clusellas

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
hola nanos !!!

Quina alçada ..ja ho vaig veure per twitter. Uffff Incapaç de pujar en aquests llocs tant alts.
Aquests ascensors deuen fer respecte ... be es que a mi ràpid només m'agrada anar-hi amb el cotxe.Deixeu-me compartir a mi també quelcom...soc prudent conduint,però m'agrada anar per feina..un xic rapida.Fins hi tot
algun amic m'anomena "" Fitipaldi"" Va a mirar el google per saber qui era.
..si algun dia fan un túnel Transoceànic...a les hores podré venir en el proper viatge que faci l'escolania als Estats Units.

Quant faig aquests comentaris ja sou a casa, ben retornats ,escolans.