Cronica del segon dia a Estats Units

De bon mati, a les vuit ens hem tornat a retrobar al lloc on ens van venir a buscar les families. Seguidament hem pujat a l'autocar. En el viatge amb autocar hem passat pel Central Park. I a mig cami, hem baixat per visitar la catedral Sant John the Divine. Quan hi hem entrat hi havia un cor cantant. Quan hem acabat, hem tornat a pujar a l'autocar, i ens ha deixat prop del MET. Ens han explicat que era un dels museus mes grans. Llavors hem anat a una escola que es diu Spence. Alla hem fet un assaig. Despres algunes alumnes (perque eren totes noies) ens han ensenyat l'escola. Quan hem acabat, hem anat a dinar amb elles. Estaven tan contentes que cridaven tota l'estona.
Despres hem anat al Central Park on hem visitat un castell. Al costat del castell hi havia un llac glacat. Seguidament hem jugat o descansat. Hem agafat l'autobus i hem anat al MOMA (Museum of Modern Art). Hem fet dos grups, primaria i secundaria. Ens han ensenyat primer dos quadres de Picasso. Despres quatre abstractes, fets per Kandinsky. Per diferenciar-ho ens n'han ensenyat un de Mondrian. Despres un d'Andy Warhol. I al final hem tingut una estona per anar a la sala de videojocs.
Despres hem menjat un hot dog i una aigua. Quan hem acabat, hem anat al lloc on hi havien les families, i hem anat amb elles.
Dema es el primer concert, que es pel patrocinador a New Jersey.

Francesc Buch i Pau Senserrich

Comentaris

Pilar ha dit…
Veig que aprofiteu molt bé el temps, quantes coses que heu fet ja en tants pocs dies. M'agrada molt llegir les vostres cròniques, ho feu molt bé. El concert d'avui a St. Thomas serà preciós.

*Pilar*
Lluís Juanós ha dit…
Espero que gaudiu força i que els concerts vagin la mar de bé! Suposo que la visita al MOMA us va resultar un xic familiar, almenys als de 1ESO!
El sol i la primavera mediterrània ja us espera, i els que som aquí també! Fins aviat!

Lluís
Pilar ha dit…
Per cert, lo del Hot Dog ja me n'havia assabentat, doncs els del Classical Movements han penjat una foto de quan feieu cua esperant l'entrepà: https://www.facebook.com/ClassicalMovements?fref=ts
Família Humet Vidal ha dit…
Hi escolans!
seguim emocionats i amb el cor ben ple de joia el vostre viatge portant música als americans.
Petons i abraçades,
Família Humet Vidal
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
Molt ben feta la crònica ,Francesc i Pau.
Anem vivim amb les acurades explicacions la vostra estada.Magnific i moltes gracies !!!
La meva curiositat ha fet que obri finestres i .....em poguí passejar virtualment per el MoMa... considerat un dels santuaris de l'art modern i contemporani del món.

Núria
LLuís Toran i Fina Arnau. ha dit…
Bon dia, nois !
Gaudiu molt el que esteu vivint, fent d'ambaixadors de la pau i la cultura catalana.
Doneu gràcies per totes les vivències que esteu tenint, reals, no virtuals. Sabeu a quants i quants nois els hi agradaria fer el que esteu fent vosaltres?
Una forta abraçada des del vell continent.
Oncle Pacaro ha dit…
En primer lloc m'agradaria felicitar-vos a tots pel magnífic viatge que esteu fent. Gaudiu-ne tant com pugueu, doncs són visites que, suposo, difícilment tornareu a fer junts. Quedeu-vos amb els bons records i moments viscuts i, sobretot, que el record que s'endugui la gent amb la que compartiu la vostra estada sigui ben positiu. Endavant i força!!!
Fortià Rovira ha dit…
Us escric poca estona després de sentir a Catalunya Ràdio la crònica del seu corresponsal Xavier Vilà, sobre el concert a Saint Thomas. Us ha deixat molt i molt bé, amb més entusiasme que quan parla dels Òscars o de la NBA. Felicitats, nois. Feu extensiva l'enhorabona a tota l'expedició.
Aquest corresponsal va estar tota la tarda enviant tuits i durant el concert també. En feia com una retransmissió. Suposo que els altres mitjans també ho feien.
Tot plegat són molt bones senyals del vostre pas per EUA.
Ens n'alegrem per vosaltres, per Montserrat i per Catalunya.