Concert solidari a Sabadell

Hola seguidors i seguidores del bloc 100 peus!

Avui parlarem sobre el darrer concert i una xerrada que ens van venir a fer. Com que aquest concert va ser solidari, dimecres passat va venir en Carles, de l'ONG Mans Unides, i ens va fer una xerrada sobre què feien. Ens va explicar com vivien la gent de Benín, un país molt petit de l'est d'Àfrica, amb un vídeo molt interessant on sortia el dia a dia d'aquella gent.

També ens va explicar que els ajudaven a muntar hospitals i escoles, va dir que el que els agradava més als nens era anar a l'escola, perquè no només aprenien sinó que una escola donava vida a tot el campament.

El dia del concert, quan vam arribar a Sabadell, vam caminar uns quants carrers per anar a deixar les maletes a l'església on cantàvem. Quan ja vam deixar les maletes vam anar caminant fins al Museu del Gas. Ens van ensenyar com funcionava el gas i després vam mirar un vídeo sobre energies renovables i no renovables i sobre què hem de fer per no gastar tanta energia. Ens vam parlar dels leds, que són llums que no gasten tanta electricitat. A continuació ens van ensenyar una moto elèctrica.

Després vam berenar una mica i vam continuar la visita; ens van ensenyar de què estan fets els cables elèctrics i ens van dir que estaven fets de coure. Vam veure que hi havia un telèfon amb un líquid i deia que havíem de trucar a un número que posava i ens va contestar Dani Jiménez, i ens va dir que aquest líquid es deia Novec i que no es mullava i funcionava amb el mòbil. Vam fer unes activitats i ens van agradar molt.

Vam sortir del museu i vam anar a l'església a fer la prova de so. Quan vam acabar vam anar a sopar a un hotel de 3 estrelles i ens va agradar molt el menjar que ens van donar, en acabar de menjar ja vam anar cap a l'església a fer la concentració.
Al concert hi havia en Bernat Vivacos amb la seva dona. A la penúltima cançó de la primera part vam parar perquè havien de beneir el medalló del Beat Àngel Rodamilans. El van beneir i vam continuar el concert. La gent va estar molt contenta i els va agradar molt.



Adéu Centpeuaires, esperem que us hagi agradat la crònica!!

Jomari i Arnau

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
I tant que m,'agradat la crònica......molt ...Heu tocat un tema que se'm fa molt proper .Leds,cables elèctrics,energies renovables.
A casa som """elèctrics""... que vull dir amb això?..doncs que he treballat i conviscut amb un enginyer elèctric...
Parleu del coure dels cables...doncs ara us faré una petita crònica jo.

El preu del coure dels cables....ens feia distorsionar algun pressupost i podíem perdre molts calerons. Per tant, teníem de tenir provisions de cables de molts diàmetres diferents...comprats quant el coure anava mes barat. Encara ara...el meu fill..treballa amb aquests temes.Per tant si que m'agrada que hageu tingut oportunitat de conèixer aquest mon.
Gracies per la crònica tant ben detallada de totes les activitats.
Unknown ha dit…
Hola a tots
Espero que anés molt bé el concert a la meva ciutat, les crítiques deien que va ser genial. Jo no hi vaig poder anar perquè estaven les entrades exhaurides, però en tenia moltíssimes ganes, a veure si us puc venir a veure un altre dia. Sou uns cracks.
Una abraçada.
Xantal