Fem conserva d'olives

Bon dia, seguidors i seguidores del 100peus!







Avui us explicaré una cosa molt xula. Els alumnes de 4t de l'Escolania van agafar les olives de les oliveres del pati per fer-ne conserva. El procés va ser el següent: van agafar dos tipus d'olives, normals i arbequines. Les van netejar, les van posar amb aigua (canviant-la quan calia) i després les van posar amb unes herbes en pots i les van guardar en un armari del laboratori.








Tot això us ho explico perquè ells ens ho van venir a explicar -molt bé, per cert- a la nostra aula de 6è. Agraïm als companys de 4t l'esforç i les ganes que hi van posar; són de 4t i acaben de començar.





I d'aquestes olives, què se'n farà? Doncs les posarem a l'enciam que tots mengem cada dia, però per això encara falta molt perquè fins la primavera no les podrem obrir. Esperem que siguin ben bones! 


A reveure!

Joan Maria

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

una bona estona de feina varen tenir els escolans de 4t.
Desitjo que el resultat doni bons fruits...olives bones de gust i al seu punt.....segur que SI !! A la primavera en tornem a parlar :)

Núria
Maria-Antònia ha dit…
Que vagi bé el procés de les olives! Haureu d'esperar uns quants dies per a tastar-les però amb la il·lusió d'obrir el pot la primavera arribarà que ni us n'adonareu.
M'agrada llegir les vostres activitats i comentaris. Això fa adonar a la gent que la vida a Montserrat val la pena.
Ànim i endavant patges de la Moreneta!
Maria-Antònia