Concert a Les Borges del Camp

Benvinguts, seguidors i seguidores del 100peus!

Avui parlarem del fantàstic concert del passat divendres 14 d'octubre a les Borges del Camp, a la comarca del Baix Camp, que vam fer com a cloenda del Centenari de la Coronació Canònica de la Mare de Déu de la Riera. Aquest concert va ser el primer d’aquesta temporada, però sobretot va ser important pels escolans de 5è, ja que va ser el primer concert amb l’escolania.

En arribar al poble, vam descarregar les maletes i vam anar a l’ermita on es conserva la Mare de Déu de la Riera. Un cop allà vam menjar una mica de galetes i ens van fer una explicació sobre l’ermita i la seva mare de Déu. En acabar l’explicació vam baixar al poble a fer la prova de so. Després vam anar a sopar, vam quedar ben tips! Després vam anar ben concentrats a l’Ajuntament on teníem la saia i el roquet, i un cop ben guarnits vam sortir concentrats a donar-ho tot al concert. En acabar ens van donar un obsequi, que era un quadre i una borja. Va ser molt bonic però esgotador! 


I això ha sigut tot, fins la pròxima crònica!


Miquel, Joan, Bernat, Josep i Xavier.

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Aquesta vegada us ha tocat anar una mica més lluny. Segurament el camí va ser llarg i cansat però segur que la gent de les Borges us ho va agraïr i molt. Arribar a tots els racons de Catalunya per petits i llunyants que siguin us fa grans i propers a la gent. Ara a pel proper concert a Lleida.
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

Felicitats per els de 5è !!Un parell mes de concerts i arribara un dels que fa temps que esperem i que particularment a mi ,em fa molta il.lusó ..el de Manresa !!

Veig que us varen cuidar molt be,com a tots els llocs que trepitgeu, per fer arribar la musica i les vostres veus.
Gracies per compartir-ho i tant ben explicat per els cronistes!!

Bona Feina !!
Bona Musica