Concert a Malgrat de Mar

Hola centpeuaires,

El passat 9 de desembre vam fer el primer concert de la producció de Nadal a Malgrat de Mar, el poble del prefecte de l’Escolania. Els diners recaptats amb les entrades van anar destinats íntegrament a Càritas.

Quan vam arribar allà vam berenar una mica perquè ens esperava una activitat molt interessant. Ens van rebre unes senyores de l’ONG de Càritas de Malgrat i llavors vam començar una gimcana pel poble que consistia en una sèrie de proves en les quals anàvem coneixent els diferents serveis de Càritas. Aquesta gimcana s’anomenava Passes - de passar de tot- o passes? - de passar la porta de l’esforç, de la solidaritat i de l’ajut constant a les persones -.

En acabar vam anar a fer la prova de so a l’església de Sant Nicolau, que diuen que és la catedral del Maresme perquè és molt gran i té molta sonoritat.



Quan vam acabar vam anar a sopar al casal de Malgrat i allà vam sopar amb molt de gust. Llavors vam anar a fer la concentració i a fer el concert. Quan vam acabar ens va saludar el Sr. Bisbe de Girona i vam marxar cap a casa.

Fins aviat, centpeuaires!!!

Bru, Oriol E i Roger

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Aquest cop no vaig poder escoltar-vos però ja em van dir que va anar molt bé. Segur que la gent de Malgrat està molt agraïda per la primera vegada que l'Escolania els aneu a visitar. Les vostres veus van arribant a tots els racons de la nostra geografia i això us fa molt grans. Ànims i endavant amb el proper concert!
Nuria (Fenix) ha dit…


Hola nanos !!
El prefecte segur que va estar content i satisfet al poder portar-vos al seu poble.
Bonica i divertida manera de feu-vos conèixer el poble.

Bona música !!!