Música japonesa



Hola Centpeuaires!

el passat dilluns 6 de març va tornar a visitar-nos a l’Escolania l’Adriana Alcaide, de qui ja us vam parlar en una altra crònica fa unes setmanes. La recordeu?


 Aquest cop va venir amb uns amics seus japonesos. Ens van ensenyar els instruments que portaven i ens en van explicar algunes coses. Van tocar diferents peces amb violí, shamisen -un instrument tradicional japonès que té moltes variants, la que feien servir era un shamisen del nord- i un instrument tradicional hindú anomenat thampura. També van cantar i ballar cançons japoneses.

Va ser molt interessant la barreja d’estils occidental i oriental, a més a més la senyora que tocava el thampura va cantar i ballar. Ens va agradar moltíssim i va ser molt interessant.

A reveure!

Bernat, Oriol E i Bru

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Quina enveja que feu! Descobrir instruments d'una cultura tant diferent de la nostra con la japonesa se'ns dubte que és una riquesa musical que poques persones tenen a l'abast. Aprofiteu al màxim tot el que apreneu a l'Escolania. Dubto que algú de vosaltres arribi a tocar un shamisen però mai se sap.
Nuria (Fenix) ha dit…


Hola nanos !!!

Una bona experiència !! gracies per compartir.la


Bona música,bona feina !!
Núria