Arribada a Washington


Avui hem arribat a Washington al matí, i hem anat directament a l'assaig pel concert del Kennedy Center. La preparació ha estat en una església de Washington. Hem començat presentant-nos fent una cançó cada cor. Hi havia cors de molts països diferents, alguns es movien amb molt ritme quan cantaven. Un dels que ens ha agradat més eren unes noies de Letònia.
Llavors hem assajat "Journey Home", una de les cançons que cantarem tots junts al gran concert del Kennedy Center. Hem tingut la impressió que sonava bé, però que encara s'ha d'assajar una mica més.  

A migdia hem fet un descans per poder anar a dinar. Hem anat al barri xinès a un restaurant d'amanides molt bo. Hem menjat saludable.

Llavors hem tornat a assajar tots els cors junts, aquest cop el "Ansam Ansam" (no ens posem d'acord en com s'escriu exactament). Ha vingut el compositor, i ens ha corregit l'accent i el ritme.

Quan hem acabat, hem anat a visitar la casa de George Washington, el primer president d'Estats Units. Era una casa immensa, amb moltes granges i un jardí molt bonic i ben cuidat. Ens han explicat la història de la casa i també ens han parlat dels esclaus. Hem gaudit d'unes vistes del riu Potomac esplèndides. Quan hem arribat, feia molta calor i molt de sol. Entremig de la visita, se'ns ha posat a ploure fort i al cap de poc tornava a fer sol i molta xafogor.

Ara estem a l'hotel esperant d'anar a sopar. És un hotel molt gran i les habitacions molt maques, amb vistes molt boniques.

Bye bye!

Fins una altra,

Bernat C. i Xavier C. de 6è


Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies cronistes de 6è. A Washintong DC hi ha molts llocs per visitar i la casa de George Washington és un dels llocs més importants pel que representa la persona que hi va viure i hi va treballar per aquest país. I sobre el primer contacte amb els altres cors segur que aprendreu coses noves i estils diferents al vostre. Respecte el ritme mentres canteu segurament teniu raó però possiblement les vostres veus, quan les sentim, són les que fan moure més coses per dins, i això també és tant o més important. Fins la propera crònica. Per cert, ja heu comprat petards pel 4 de juliol?
Asuncion Llauradó ha dit…
Hola nois.... per fì he arribat a casa i m'he posat al corrent del viatge, amb fa molt de plaer llegir las vostres croniques i gaudir gràcies a vosaltres de les aventures que este-ho vivint. Una abraçada per tots i durant 4 dies podrè seguir-vos dia a dia.SORT i que vagi molt bè la resta del viatge. PETONETS per TOTSSSS!!!!
Mercè Sanchis ha dit…
Bon dia Escolania,
Desitgem que estigueu passant uns dies fantàstics i que veieu i visqueu unes experiències tan profitoses per vosaltres. Gaudiu-les tan com pugueu. Una abraçada per a tots.

Mercè
Montserrat Fabrés ha dit…
Bon dia tots i Marta,
Quantes experiències us proporciona aquest viatge! Són interessant les visites culturals que feu i també el contacte que teniu amb els altres cors. M'agrada seguir les vostres cròniques. Disfruteu molt de tot!!!
Una abraçada,
Montserrat F.
M. Teresa Costa ha dit…
Hola, nois! Segur que serà un concert magnífic.
M'ha fet molta gràcia que el dinar hagi estat saludable. Després d'assaborir tantes hamburgueses...
Des de Catalunya, us estimem!
Família Oset Valls ha dit…
Bon dia a tots!!

Moltes gràcies per totes les informacions que compartiu i ens feu arribar.

També moltes felicitats pels concerts!!  Estem molt contents que tot us vagi tan bé. Realment és una experiència enriquidora.

Aprofitem l'ocasio per felicitar l'Ot en el dia del seu Sant de part de tota la família. Et desitgem que passis un molt bon dia!! Un petó ben fort!!

Records a tots!!

Família Oset Valls
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

Gracies per les cròniques.
La salud impedeix que us pugui contestar amb la rapidesa que us tinc avesats .
Els vídeos,les fotos,Twitter tot ens acompanya per saber de la vostre gira
Sigueu feliços i feu feliços a tots els qui venen a escoltar.vos
Núria