Última crònica


Hola seguidors i seguidores del 100peus!

Avui hem començat el dia amb la notícia que anirem a banyar-nos a la platja de Santa Mònica i a comprar alguns records. 

Abans d'anar a la platja, però, hem anat a fer-nos la foto de grup a un mirador d'on es veien les lletres de Hollywood posades damunt les muntanyes. Després de fer la foto de grup hem anat a comprar a unes botigues de records. A les botigues ens hi hem estat 1 hora i mitja perquè comprar és entretingut.

Després d'això hem anat cap a la platja, que estava a un carrer de proximitat. Aquesta platja que anem és molt famosa perquè ha sortit en moltes pel·lícules de Hollywood i d'arreu del món i a un vídeojoc. Sabeu quin és?

Abans de banyar-nos hem passat pel típic moll on hi ha una nòria i muntanyes russes que surt en moltes pel·lis.

Aquí a la platja ens hem banyat durant una bona estona. Les onades són molt grans i bastant fortes, però no perilloses perquè el dia era assoleiat i no feia gaire vent.

El Sergi ens ha dit que s'hi podien trobar dofins i peixos, però que molt pocs cops taurons. En Joan Canton ens ha dit que en un any moren més persones electrocutades per una torradora que per atacs de taurons, així que no calia que ens preocupéssim per res.

Després hem dinat un pícnic que ens havien preparat les famílies per allà a prop.

Després d'haver dinat ens hem dirigit amb autocar cap al lloc on farem el concert amb el cor de Los Angeles. Cap a les 16h hem començat la prova de so a l'església presbiteriana de Pasadena (barri de Los Angeles que és on hi ha els nens del cor i les seves famílies). L'assaig ha durat com 2 hores perquè també havíem d'assajar amb l'altre cor dues peces: "El cant dels ocells" i "Winds of Peace". Una peça havia de ser d'un cor i l'altra peça de l'altre cor.

Al final el concert va estar prou bé. A la peça que fèiem el "Germinans Germinabit" (cant gregorià del Llibre Vermell de Montserrat) vam tenir l'oportunitat  de fer servir campanes tubulars (que tocaven quatre escolans dels grans) per representar un ambient montserratí.

Després del concert hem tornat amb les famílies acollidores per descansar pel dia de viatge que ens espera demà.

Adéu centpeuaires i bon dia o bona nit!

Marc B. de 1r



Hola centpeuaires!!!

Avui ens hem llevat a una hora raonable, ens hem acomiadat de les famílies i hem agafat l'autocar que ens portaria a l'aeroport.

Allà hem facturat, hem fet una mica de cua pels controls, hem pujat a l'avió i allà ens hi hem passat unes quantes hores, més o menys 10. Fem escala a Amsterdam, i al cap de dues hores haurem arribat a Catalunya! Visca! Ja esperem la rebuda dels pares!

En resum, la gira ha estat un èxit, personalment i en conjunt els escolans pensem que les visites han estat super guais, i els concerts han anat molt bé. També gràcies als pares que ens han anat seguint i altres persones.
Gràcies a tothom, ens ho hem passat molt bé!

Joan Maria, de 1r

Comentaris

Unknown ha dit…
Podeu estar molt contents de les vivènvies que heu anat acumulant, sou uns nois molt afortunats! És genial tornar-vos a tenir a casa. Disfruteu de les vacances que bé us les mereixeu!
Nuria (Fenix) ha dit…


Hola nanos !!!
Molt ben retornats a casa.
GRACIES !!!! a tots els qui heu fet les cròniques del viatge ,han estat d'allò mes ben fetes i acurades en les explicacions.

Avui una abraçada per tots ,TOTS !! de la Núria
Joan Capdevila ha dit…
Ja veig que heu aprofitat el temps fins a l'últim moment. Banyar-se a l'oceà Pacífic deu ser tota una experiència; res a veure amb la "bassa" d'oli que és el mar Mediterrani.
El viatge amb avió també una mica pesadet però la il·lusió de tornar a casa ajuda a fer la travessa més amena.
M'agradaria agraïr a tots els que heu contribuït en les cròniques de la vostra gira als Estats Units. Heu estat a molts quilòmetres de casa però les vostres cròniques al 100peus, els vostres tweets, els periscopes, els whatapps, i un llarg etcètera ens ajudat a sentir-vos una mica més propers. També voldria agrair totes les persones que han fet possible aquesta gira. Començant pel P. Sergi d'Assís, el Llorenç, el germà Efrem i tots els responsables. Ara toca descansar i pair totes les experiències viscudes. Bones vacances i fins el proper curs!
Txell Solef ha dit…
Quin viatge mes al·lucinant, i les experiències que heu viscut son inoblidables. Gracies per tenir-nos tant ben informats i ni que hagi sigut en la distància hem pogut compartir través de les vostres cròniques una mica aquests viatge amb vosaltres!! Molt bones vacances a tots!!
M. Teresa Costa ha dit…
Ben retornats a casa, xicots!
Moltíssimes gràcies a tots vosaltres i a tot l'equip de professors i acompanyants, en especial al P. Sergi d'Assís. El vostre treball, el vostre esforç i el vostre entusiasme han valgut la pena.
Bon estiu per a tots i bones vacances. Us les mereixeu!
Maria-Antònia ha dit…
Enhorabona per la feina feta! Són records que oblidareu mai. Viatge, amistats, diversió, cant... Vosaltres ho passeu bé i, sense potser pensar-hi massa porteu el missatge de Montserrat a tot el món i això és meravellós.
Us felicito de tot cor.
BEN TORNATS.
Maria-Antònia