Viatge a l'últim destí americà



Bones lectors del 100peus!

Avui dia 7 ha estat un dia de viatjar. Ens hem aixecat més aviat que ahir per agafar l'autocar que ens portarà fins al nostre últim destí d'aquest viatge, Los Angeles. Ja de bon matí ens hem acomiadat de les famílies que ens han acollit i hem agafat l'autocar perquè teníem més o menys sis hores de viatge.

Al cap de poca estona, han pensat que com que tot el dia seria de viatjar, hem aprofitat per parar al museu de l'ordinador (Computer History Museum). Explicava la història de l'ordinador, la seva trajectòria, i com ha evolucionat durant aquests anys. Llavors hem continuat el nostre camí, i al cap d'una estona més llarga hem tornat a parar per dinar a un restaurant d'hamburgueses boníssimes. Al final ha estat molt divertit perquè ens han donat uns barrets molt xulos que eren els que portaven els cambrers. Quan ja estàvem tips, hem agafat l'autocar força hores més per seguir viatjant.

Passada una estona, hem tornat a parar a una àrea de servei per berenar. Allà hi havia una botiga molt curiosa perquè venien coses molt poc habituals que no hi són a Catalunya, com per exemple caramels de bacó, vedella seca per picar com si fossin patates, o una piruleta que tenia un cuc real a dins.

Finalment, hem tornat a a agafar l'autocar per tres hores, amb una parada curta inclosa. I al final hem arribat a Pasadena, una zona de Los Angeles. Tan bon punt hem arribat ens han acollit les famílies de Los Angeles Children's Chorus.

Crec que la primera impressió ha estat que a Los Angeles hi feia molta calor.

Fins demà!

Eduard B. de 2n

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Hola Escolania i gràcies Eduard per la crònica. 6 hores de viatge per un català pot semblar una bogeria però els americans ja estan més avesats a fer aquesta mena de distàncies; a Estats Units, com segurament us haureu adonat, tot és molt gran: les ciutats grans, les cases grans, els jardins grans, les avingudes grans, els cotxes grans, els centre comercials grans,... tenen molt de terreny i no els hi ve d'aquí de fer una autopista de 3 o 4 carrils. Quan rebreu aquest comentari ja haureu fet el vostre últim concert i segurament ja estareu apunt d'anar cap a l'aeroport. Que tingueu un bon viatge de tornada. Serà complicat descansar però intenteu-ho! Fins ben aviat! Catalonia is looking forward to seeing you!
Unknown ha dit…
Molt bona i divertida crònica!! Que tingueu una Bona tornada que us estarem esperant! Una abraçada per tots vosaltres!!
Anna Ricart ha dit…
Hola a tots!!!
Quin viatge més llarg amb autocar però el desti s' ho Val. Segur que heu vist paissatges molt diferents als de casa.
I els caramels, algú s' ha atrevit ha menjar un?
Esperem que us vagi molt bè el viatge de tornada .
Ens veiem a l' aeroport.
Una abraçada a tots!!




M. Teresa Costa ha dit…
Feliç tornada, nois!
Que tingueu molt bon viatge.