La festa de Sant Nicolau

Hola centpeuaires, com esteu? 

En aquesta crònica us explicarem la festa de Sant Nicolau.

Ens vam llevar mitja hora més tard del normal. Vam tenir mitja hora per vestir-nos i dutxar-nos. Després vam menjar galetes i suc perquè trigaríem una hora en esmorzar. Vam anar a una missa que cantàvem, dirigíem i tocàvem instruments; alguns escolans ajudaven a la missa. Després vam fer un esmorzar especial ja que era Sant Nicolau. Quan vam acabar d’esmorzar vam anar a veure els regals de Sant Nicolau, i llavors vam tenir tems per jugar-hi.
 Al cap d’una estona vam anar a assaig i els de quart es van vestir amb els vestits de Sant Nicolau. Vam anar a salve, que la va triar el Bisbetó, i vam anar a dinar amb el pare Abat. El dinar també el va triar el bisbetó .Va escollir el que més li agrada: espaguetis, patates fregides, nuggets i creps.
Al migdia vam jugar i ens vam posar el vestit per anar al Mirador dels Apòstols, que és un restaurant i una sala amb escenari. Van venir tots els pares. Primer tres escolans de segon van fer la llegenda de sant Nicolau parlada, i després tots vam cantar la llegenda amb els tres vailets i l'hostaler. A la segona part vam fer el concert d'orquestra i els antics escolans ens van regalar un scalextric. 

Quan va acabar ens vam anar a canviar a l'escolania, vam sopar amb els pares i ja es va acabar aquest dia tan especial! 

Adéu centpeuaires, fins aviat!

Nil i Ramon P

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
hOLA NANOS !!!

Un dia ben atapeït d'activitats !!
Es també molt especial,el poder-ho compartir amb el P.Abat i la família,antics escolans etc.
La crònica molt detallada i ben explicada.
Gracies """

La foto molt bonica,esteu tots molt eixerits !!!