Últim dia a Irlanda


Hola a tothom!

Aquesta és l’última crònica que escriurem d’aquest viatge, perquè avui divendres hem tornat a Catalunya. Ens hem llevat cadascú a casa de la seva família d’acollida, i ens han portat fins a la Pro-Cathedral. Allà ens hem trobat amb tots els escolans i ens hem acomiadat de les famílies. 

Tots junts hem agafat l’autocar per anar a una visita que no vam saber fins ahir a la tarda, perquè era una sorpresa: hem anat a les oficines centrals de Google a Europa. Primer ens han fet una mica de xerrada sobre el que s’hi feia allà, i després ens hem dividit en grups per fer la visita. Ens ha impressionat bastant que tinguessin sales de jocs, menjadors, sales de música, sofàs, i altres espais perquè els treballadors estiguessin a gust i se sentissin com a casa. Han dit que si estàs relaxat, les idees surten millor. Ens han demanat que cantéssim, i ho hem fet davant dels treballadors. Els ha agradat molt i han dit que havia estat com un regal. Tot i que la visita havia de durar una hora en realitat n’ha durat dues, perquè ens hem entretingut i ho hem trobat interessant. 

Després hem anat directament a l’ambaixada d’Espanya a Irlanda, on ens esperava l’ambaixador i les persones que han ajudat a fer possible aquest viatge. Era una mansió del s. XIX, un edifici clàssic i molt ben cuidat. Tenia un jardí molt gran on hem pogut jugar una estona. Hem cantat el Virolai davant de l’edifici, i hem donat les gràcies a l’ambaixador per tot el que ens havia ofert. I hem pogut entrar a l’edifici i veure les instal·lacions i ell mateix ens ha explicat què es feia en cada sala. Després les persones que treballaven allà han començat a treure safates plenes de menjar, i els escolans hem estat molt contents. Hem acabat ben tips! Encara ens ha quedat una mica de temps per jugar, mentre s’acabaven les últimes safates. 

D’allà hem anat directament a l’aeroport, amb moltes coses per explicar als pares. Ha estat un viatge curt però intens, i ens ha servit per conèixer llocs on no havíem estat mai, noves famílies i diferents costums. 

Esperem que us hagin agradat també a vosaltres aquestes cròniques, i els concerts si els heu pogut seguir per Internet. Aquí us deixem una foto de les costes irlandeses. 

David G.



Comentaris

Anònim ha dit…
molt interessant
Joan Capdevila ha dit…
Doncs si David, les vostres cròniques ens han agradat molt. Per molts de vosaltres ja són les darreres setmanes a l'Escolania. Segur que els de 2n heu viscut aquesta gira amb un sentiment especial; la darrera que féu com a escolans de Montserrat. Però no ens posèssim melancònics; encara teniu alguns dies per seguir cantant i gaudint dels concerts que us queden fins a finals de curs. Irlanda ha estat una parada més en el vostre recorregut per l'escolania. Irlanda té un cert paral·lelisme amb la nostra pàtria: Irlanda és un país petit al costat d'una gran potència com és Anglaterra, Irlanda té amb unes arrels profundament catòliques, i disposa d'empreses tecnològiques que han apostat per ells des de fa uns anys.
Salutacions i fins la propera crònica.
D'Assís ha dit…
Doncs sí, David, han estat cròniques ben interessants. Moltes gràcies per la teva i la de tots! Us heu pogut enriquir coneixent realitats noves que anireu afegint a la motxilla d'experiències de l'Escolania. Felicitats!