Cap als Pirineus!

Hola centpeuaires! Benvinguts a la nova crònica. 

Dijous vam baixar de Montserrat amb autocar per anar cap al Festival de Música Antiga dels Pirineus, on participem, i vam passar pel túnel del Cadí. Després d’haver passat el túnel vam fer una parada per menjar el nostre mig matí, que eren galetes i suc de pinya. I després vam anar directes a l’hípica de Prats, on vam muntar en cavalls. A l’hípica hi havia el renebot del P. Cassià, en Marc, i ens va ensenyar a pujar als cavalls, i vam fer una bonica excursió pels voltants.
Després de l’hípica vam anar anar cap a La Seu d’Urgell, per instal·lar-nos a la residència. I després vam fer una volta per La Seu d’Urgell, però malauradament, quan vam arribar a la catedral va començar a ploure i vam haver de tornar cap a la residència. Allà vam mirar una pel·lícula, Hotel Transilvania. 


Al mig de la pel·Lícula vam parar per fer un assaig pel concert. Després vam anar a sopar, i vam continuar el que quedava de pel·lícula. Abans d’anar a dormir vam anar a l’església i una de les monges del convent ens va explicar qui era la seva fundadora, la beata Anna Maria Janer, que l’endemà celebraven el seu 159è aniversari. Després li vam poder fer algunes preguntes, i ja ens en vam anar a dormir. 

Eldrene J.

Comentaris