Concert a La Seu d'Urgell

Bon dia centpeuaires!
Divendres ens vam llevar, vam anar a esmorzar i al matí vam anar a fer unes activitats al riu Segre. Hi havia 3 activitats, i cadascú n’havia d’escollir dues: ràfting, piraguïsme i rocòdrom. Ens ho vam passar molt bé. Quan ja arribàvem al lloc on havíem de deixar les barques del ràfting, el monitor del meu grup ens va dir: tireu-vos tots a l’aigua! I ens vam tirar, l’aigua estava congelada, no podíem aguantar i tots vam nedar molt ràpid, però era divertit.



Quan ja vam acabar les 3 activitats vam anar a la residència i vam anar a dinar, el menjar va ser molt bo. Després vam anar cap a l’església i vam deixar les maletes de saies i roquets a un edifici al costat de l’església. Vam fer la visita cultural, vam anar al Palau Episcopal, on hi ha l'Arquebisbe de la Seu d’Urgell, Joan Enric Vives, i ell mateix ens va fer la visita. Era molt bromista i durant la visita ens feia riure, també ens va explicar coses de quan tenia reunions amb ambaixadors o presidents, ens ho vam passar molt bé.



Quan ja vam acabar la visita vam anar a fer la prova de so, el lloc era molt bonic. Vam tornar a la residència a sopar i ja vam anar a l’edifici del costat de l’església. Vam fer la concentració i ja vam fer el concert, va venir molta gent i ens van aplaudir molt, al concert hi eren el bisbe i l’alcalde de la Seu d’Urgell. Vam cantar cançons d’autors del segle XVIII, perquè al festival el que havíem de cantar eren peces com Cererols, Victoria, Palestrina, etc.




Al final del concert la gent ens va aplaudir molt i els va agradar molt. Vam sortir de l’escenari i vam anar a la sagristia, on el Bisbe, el Conseller i l’Alcalde ens van felicitar, i ens vam fer una foto amb ells. Vam anar a l’edifici del costat de l’església a treure’ns la saia i el roquet i vam anar caminant cap a la residència i ja vam anar a dormir. 
Ens ho vam passar molt bé, un dia molt cansat però divertit.
Adéu, centpeuaires, fins un altre!


Jomari

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Quina activitat més divertida i moguda això del piragüisme! Espero que cap de vosaltres acabés a l'aigua. L'arquebisbe Vives és una persona molt propera i que ha estat molts anys treballant per l'esglesia de casa nostra; això que fós tant bromista és una més de les seves qualitats. Gràcies per la crònica!