Concert a Sant Joan de Vilatorrada

Hola centpeuaires!

El divendres 14 de desembre vam anar a Sant Joan de Vilatorrada a fer un concert per celebrar 100 anys d’una entitat del poble que ajuda a fer activitats xules, la Societat Coral i Cultural La Verbena.
Aquest cop no vam fer visita perquè al matí i migdia vam rebre la visita de l’Escolania de Lluc, els “Blauets” de Mallorca. Vam compartir una estona amb ells i vam dinar tots junts.

Després de dinar ja vam haver de marxar. El viatge cap a Sant Joan de Vilatorrada va ser molt curt i només arribar vam deixar les maletes a on ens canviaríem, que era sota l’església. L’església era molt moderna i després de deixar les maletes ja vam fer la prova de so que va anar molt bé, però va ser una mica llarga.

Vam anar a sopar al lloc on estava l’entitat del poble, i el sopar era molt bo, a tots ens va agradar molt.
Seguidament vam fer el concert, la gent d’allà era molt amable i li va agradar molt tot el que vam cantar, especialment la llegenda de Sant Nicolau. Després del concert ens van preparar un pica-pica, ens va agradar molt. Per cert, en aquest concert vam estrenar unes cantimplores que ens va regalar Sant Nicolau. Així l’escolania també té cura del medi ambient!


Fins aviat!

Kilian, Jan i Marcel

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Aquest cop també vaig tenir l'oportunitat d'acompanyar-vos al concert. La representació de la llegenda de Sant Nicolau sens dubte que va ser una novetat pel públic que no l'havia escoltat abans. Ja us falta menys per poder gaudir d'unes merescudes vacances. Gràcies als cronistes per mantenir-nos informats!