Xerrada dels Mossos d'Esquadra

Hola centpeuaires!

El passat dimecres dia 3 els Mossos d’Esquadra ens van venir a visitar. Hi va haver dues xerrades, una per primària i una per secundària. La de secundària era sobre xarxes socials i navegació segura per Internet, i la de primària era sobre mobilitat segura.

Ara us explicarem la que ens van fer a nosaltres, els de 5è i 6è. En arribar al lloc on havíem de fer la xerrada (a la classe de 6è) vam trobar quatre persones, de les quals tres eren policies i la quarta persona era una periodista dels mossos. Els mossos eren molt simpàtics i van explicar molt bé el tema. Vam aprendre moltes coses i vam entendre que la seguretat era molt important.

Ens van explicar que nosaltres mateixos ens hem de protegir per si tenim un accident, i no fer-ho per si ens posen multes (posar-nos el cinturó, el casc… )
Al final de la xerrada ens van regalar un adhesiu reflector per anar més segurs quan caminem de nit per la carretera. A tothom li va agradar molt i vam estar molt agraïts.



Fins aviat, centpeuaires!

Oriol, Martí i Gabriel

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Sens dubte que vàreu aprendre molt dels Mossos: la seguretat a les carreteres i la seguretat a les xarxes (internet) - les dues molt importants-
Nuria (Fenix) ha dit…

Hola nanos !! crec que sempre son interessants tots els temes que teniu oportunitat de compartit.
La xarrada dels mossos , mes que interessant ,crec que molt profitosa per tot el que comporta la feina en que ells estan immersos.

Bona música ,bona feina !!!!