Comença un nou curs

Hola centpeuaires!

Avui comencem una nova etapa. Després d'estar cinc mesos confinats, tornem a l'escola amb molta il·lusió. Només arribar a l'Escolania, hem emprès un nou repte i un nou any diferent de tots els altres a conseqüència de la Covid. Enguany, assumirem la redacció del 100peus.

Nosaltres som en Fèlix, en Marc, en Nel, en Mateu, en Ton, el Nil, el Charles, el Gerard, l'Àlex i el Lluís, els nous alumnes de sisè. Ens ve molt de gust començar a escriure les cròniques del 100peus. És una responsabilitat molt gran però intentarem explicar-vos tot el que passa a l'Escolania al millor possible.


El 2 de setembre vam començar l'escola, i abans ja havíem fet la pretemporada, unes setmanes de jocs, de piscina, de cantar i una de les coses que més ens agraden, participar en els campionats.

Aquest curs farem coses increïbles i divertides, i estem nerviosos per poder-vos-ho explicar.

Ens acomiadem amb una forta abraçada virtual,

Fins aviat!

Atentament,

Els redactors del 100peus.

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Bon inici de curs escolans!! Esperem que aquest curs, tot i les limitacions de la COVID19, pugueu gaudir de les diferents activitats que els vostres professors i tutors us han preparat per aquest curs. I obviament esperem poder-vos veure ben aviat en directe en algun concert. Ànims!
Anònim ha dit…
Moltes gràcies i molta sort en aquesta nova etapa redactors centpeuaires. És tota una responsabilitat, i més en aquests temps que corren, però que de ben segur fareu molt bé. Us seguirem amb molta atenció e il·lusió!
sergidassis ha dit…
Molt bé escolans de 6è!

Esperem les vostres cròniques!
Albada ha dit…
Quines ganes de llegir les vostres cròniques !!
Segur que sereu uns grans redactors!!

Molts ànims!!
Laura ha dit…
Quin equip de redactors més eixerit! Segur que ho feu molt bé, us seguiré amb molt interès. Endavant!