Fem una entrevista al Pare Abat!

 Hola centpeuaires,

El dia 7 d'octubre del 2021 vam anar a fer una entrevista a l'actual Pare Abat de Montserrat, en Manel Gasch i Huriós. Ell i el Germà Anton, el seu secretari, ens van voler rebre a la Sala de Degans, que és on es reuneixen els monjos de confiança del Pare Abat. L'entrevista va durar aproximadament una hora i mitja i hi vam anar tota la classe de sisè.

Un cop allà, vam començar l'entrevista. Teníem 20 preguntes preparades per fer, que ens permetien obtenir informació sobre coses molt variades com ara el seu inici a Montserrat, l'opció de ser Pare Abat, el canvi de l'habitació i també, l'explicació de com seria la Benedicció Abacial.


Ens vam sentir molt emocionats de veure el Pare Abat i de poder-li fer una entrevista per al 100peus. Ens van acollir molt bé i van contestar a totes les curiositats que portàvem apuntades. I fins i tot algunes d'extres.


Si la voleu llegir completa, podeu accedir-hi a través d'aquest enllaç. Esperem que us agradi molt, tant com a nosaltres fer-la.



Fins a la pròxima centpeuaires,


Jan i Oriol

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Molt bé cronistes! Parlar i entrevistar un pare Abad és tot un honor. Segur que us va explicar coses molt interessants sobre les seves noves responsabilitats i projectes futurs. Gràcies per la informació!
Vera I Joaquim ha dit…
Bon reportatge, nois! Preguntes i respostes molt interesants👏👏👏
Anònim ha dit…
Enhorabona per l'entrevista, molt bona feina!
Laura