Maletes fetes i cap a Alemanya!

Bon dia centpeuaires!

Ens fa molta il·lusió començar a explicar-vos aquesta aventura. Després d'uns anys amb pandèmia, tornem a fer les maletes per compartir una experiència increïble a Nuremberg, participarem en un festival d'escolanies amb altres cors d'Europa.

Ahir dia 17 de juny, ens vam llevar a les 6:45h per preparar-nos, esmorzar unes galetes i marxar a l'aeroport de Barcelona cap a Alemanya. A l'autocar ens van posar una pel·lícula per estar entretinguts o també podíem descansar. Quan vam arribar a l'aeroport, vam passar pel control de seguretat i ens vam haver d'esperar fins que embarqués l'avió. Mentre ens esperàvem, vam poder fer fotos a avions que anaven arribant, o també vam jugar als diferents jocs que portàvem.

 Un cop vam arribar a l'aeroport d'Alemanya, ens van presentar el Pare Joan Vinyeta, un antic monjo de Montserrat, que ara fa de mossèn allà. Després, cap a les 16:30h vam arribar al lloc de trobada de totes les escolanies. Allà ens van presentar i vam poder assajar junts per preparar els concerts de dissabte. En acabat, a les sis, vam sopar.

L'escolania amfitriona era el Windsbacher Knabenchor, els vam poder conèixer i ens van regar unes samarretes per celebrar que van fer 75 anys. Cada escolania en tenia una de color diferent, la nostra era vermella.

Més tard vam fer una mini lligueta de futbol entre tots els nois. Ens ho vam passar molt bé. Després, vam anar amb autocar fins a l'hotel, on molts vam aprofitar per fer fotos al camp. L'hotel ens va agradar molt. Hi vam arribar a les 20:30h, on ens van donar les parelles de les habitacions i vam dormir perquè estàvem molt cansats.

 

Fins aviat, 

Oriol E. i Miquel C.

Comentaris

Rosa Fernandez ha dit…
Hola Nois ens ho heu explicat molt bé. Gaudiu de la Gira i d'aquesta experiència única. Records!