"Seises" a la Fira Mediterrània

Bon dia centpeuaires, 

El divendres 7 d'octubre vam anar a Manresa, al teatre Kursaal, dins de la programació de la Fira Mediterrània, a col·laborar amb l'Israel Galván i la seva producció "Seises". La nostra participació prové de la visió de l'Israel Galván en introduir en un espectacle seu, els nostres cants. El concert que vam fer, tenia la idea de barrejar la dansa flamenca amb la música de l'Escolania de Montserrat.


Crec que a tothom li va semblar bona idea, a més, si es feia bé podia ser molt bonic. A l'estiu ja l'havíem fet dins del marc del Festival Grec i en guardàvem molt bons records. Vam anar a Manresa amb autocar mentre miràvem una pel·lícula que es deia Zathura, és com un Jumanji però de l'espai. Vam fer una visita cultural amb un noi que es deia Oriol Gasulla i ens va ensenyar una exposició de quadres d'un pintor molt interessant que es deia Josep Masriera. Per acabar, abans d'anar a sopar, vam fer un assaig que va durar uns ¾ d'hora.


El sopar va estar força bo, era una crema de carabassa, de segon truita de patates i de postres una natilla de xocolata o un tall de meló. Vam menjar a una escola i el menú l'havien cuinat allà mateix.

La nostra intervenció en l'espectacle era d'uns vint minuts. Tot i que amb el so al ballar de l'Israel se'ns feia estrany cantar, creiem que va sortir molt bé.

Quan es va acabar el concert aparentment tothom estava molt content. Tots vam marxar cap a casa a gaudir d'un cap de setmana ben merescut.

Fins a la pròxima,

Pere i Valentí

Comentaris