Gira a Austràlia: anem a la platja!

Bon dia centpeuaires, 

Ens hem llevat a dos quarts de vuit i hem anat cap a esmorzar. Ens ha agradat perquè hem pogut triar el què hem volgut, i tot estava molt bo!

Un cop hem acabat d’esmorzar hem fet una mica de reunió per preparar el dia i hem anat a fer un assaig prop de l’hotel. Hem assajat una hora i mitja i després d’assajar hem anat cap a l’hotel on ens esperaven uns voluntaris del Festival. Aquests voluntaris ens han acompanyat al tramvia per anar cap a la platja de Glenelg. 


Hem arribat allà i ja ens han donat el dinar, que era sushi i patates fregides. Les patates ens les hem menjat a la manera australiana: en tres rotllanes, i anàvem picant d’una bossa que hi havia al mig. 

Després de dinar ens hem fet una foto de grup amb una samarreta que ens havien regalat els pares per sorpresa. És una samarreta feta expressament per Austràlia i té un koala al davant i al darrere els noms dels què estem fent aquest viatge. 


Després de caminar per una passarel·la que arribava dins del mar, hem pogut banyar-nos una estona a l’oceà Pacífic. L’aigua al principi estava bastant freda, però després ens hi hem trobat bé i hem jugat a saltar les onades. Després de banyar-nos una estona hem tornat a fer la mateixa ruta, però al revés: hem agafat el tramvia i hem anat fins a l’hotel. 


Hem sopat fish&chips i després de menjar, hem anat a fer una volta i a jugar a l’amagada en un parc proper. Ens ho hem passat molt bé jugant a diferents jocs, i ja hem tornat cap a l’hotel. 

El dia l’hem aprofitat molt bé, hem pogut disfrutar molt, i esperem que vosaltres també gaudiu llegint aquesta crònica!

Fins a la pròxima!

Arnau M. 

Comentaris

Unknown ha dit…
Quina il·lusió seguir aquest viatge ple d'aventures que esteu visquent tots junts i de moments màgics que recordareu al llarg de la vostre vida. Aprofiteu cada moment i feu moltes fotografies per explicar i compartir amb les vostres famílies.
Moltes gràcies als redactors del 100peus.
Agraïts,
Família Perernau Alfama
Aina ha dit…
Això de passar el jetlag a la platja està molt bé! Ja veiem que a Austràlia us cuiden molt! Esperem que gaudiu molt dels koales i els cangurs. Seguirem les cròniques del viatge amb molta emoció.
Una abraçada a tots i sobretot bons assajos i concerts!
Família Jorquera Martínez
Una experiència fantàstica! Gràcies per la crònica i anem estant atents als missatges que publiqueu. Una abraçada!
ROFÍN-BACARDIT
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Elisenda ha dit…
Quin dia ple d'activitats! Veig que el jetlag està totalment superat.
Quina sort banyar-vos a la platja! Gaudiu molt!
Motes gràcies per aquest resum! Fins aviat! 🙃
Unknown ha dit…
Quina il.lusió seguir el vostre viatge! Moltes gràcies als redactors per la feina de recull que feu. Una experiència que recordareu per sempre més.

Família Carreño-Pérez
Marga ha dit…
Ens encanta veureus tant contents i feliços! un bany al Pacífic no ho pot dir tothom aixó! sou molt afortunats. Anirem llegint les vostres notícies!

Família Grau Garcia
Nois, contents vosaltres i nosaltres també per veure-us com ho passeu de bé i les coses que feu per primera vegada com banyar-se al oceà, tocar cangurs i saber que us ha agradat la samarreta que us hem regalat els pares/mares.
Demà primer concert, que estem segurs serà un èxit.
Una forta abraçada a tots. 🌹
Nois, contents vosaltres i nosaltres també per veure-us com ho passeu de bé i les coses que feu per primera vegada com banyar-se al oceà, tocar cangurs i saber que us ha agradat la samarreta que us hem regalat els pares/mares.
Demà primer concert, que estem segurs serà un èxit.
Una forta abraçada a tots. 🌹
Ei!us heu adaptat la mar de bé al clima i als costums culinaris. Heu agafat forces per aquests 3 concerts, que de ben segur seran els més llunyans que s'han fet mai fins ara.
Us anem seguint!

Fmla.Camats Presas

Ens consta que heu fet unes grans actuacions. Que gaudiu d'aquestes últimes hores per les antípodes i tingueu molt bona tornada.
;) FELICITATS, HEU FET HISTÒRIA!!!

Pere, Marçal i Núria
Unknown ha dit…
Super orgullosa de tots vosaltres!
Bon viatge de tornada a casa! Fins dimarts Bernat!
Àvia Teresa
Anònim ha dit…
Us esperem impacients...i la moreneta també he! He!