Gira a Austràlia: el segon concert

Bon dia, centpeuaires!

Dissabte dia 3 de març, després d'esmorzar, vam anar a visitar un magnífic museu, el South Australian Museum. Hi havia animals dissecats i objectes dels aborígens, entre altres coses. Ens ha agradat molt perquè hi havia fòssils de dinosaures que nedaven en un mar que ara és un desert. I també ens han interessat les construccions que feien els aborígens, com teixien, i els escuts que tenien. També hi havia un rusc d'abelles real, que anaven entrant i sortint del museu per una finestra per recollir pol·len i fabricar-ne mel. Entre altres coses ens han agradat els minerals i els meteorits que hi havien exposats.

Tot seguit d'aquesta estona tan enriquidora, hem anat a comprar alguns records d'Austràlia per la família. Hi ha nois que han comprat bumerangs, que han comprat imants, etc. Hem anat a un prat i hem pogut menjar el deliciós pícnic que ens han preparat els volunteers. Hi havia opcional per triar pollastre, embotit, formatge, amanida...

Després hem fet un passeig fins a l'hotel. Quina descansada més tranquil·la... amb televisió, estirats al llit i molt còmodes. Més tard del descans, hem anat a fer una prova de so més curta de l'habitual, perquè el dia anterior ja havíem fet un concert en aquell mateix lloc. Hem tornat a l'hotel per sopar nuggets amb patates fregides, amanida i ketchup, i un gelat de vainilla de postres.

Amb la panxa ben plena, hem anat a concentrar-nos per a fer el concert. Hi havia molta gent que ens han aplaudit amb molt de gust. Després de la primera peça (Germinans Germinabit), el P. Efrem ha fet una introducció perquè la gent sabés qui érem, i ha fet algunes bromes que feien força gràcia, i la gent ha rigut.

Després del concert el Llorenç ens ha felicitat perquè, de moment, ha estat el millor concert que hem fet en tot el curs! Tot seguit hem tornat per tercera vegada a l'hotel a fer la pregària de la nit i prendre llet amb galetes abans d'anar a dormir. Un cop acabat, hem anat a l'habitació a mirar una mica la televisió, per poder anar a dormir i fer un descans ben merescut!

Els australians ens han semblat molt acollidors i estem satisfets de com està anant tot.

Fins a la propera crònica centpeuaires!

Valentí J.


Comentaris

Unknown ha dit…
Bon dia nois,avui us hem vist a les notícies de TV3 durant el vostre concert a Adelaida,quin goig, que ve canteu, seguiu així, endavant i a gaudir d'aquest viatge tan meravellós. Els avis d'en Valentí, Carlos i Conxita .
Silvia ha dit…
Hola escolans i companyia!

Que bonic tot el que esteu explicant, des de Catalunya ho vivim amb molt interès i entusiasme, es com si fossin allà amb vosaltres gràcies als vostres relats!! Acabeu de gaudir dels últims dies que us queden a Austràlia, aviat ens retrobarem i us farem una fortalesa abraçada i molts petons!!
Marga ha dit…
Això s'acaba nois, quina penaa!😭Nosaltres ara ens hem acostumat de rebre cada dia les vostres notícies, i ha estat molt emocionant...però tambè tenim ganes de veureus i que ens ho expliqueu toot! i veure les coses que us heu comprat, jejje!!Us esperem amb els braços oberts!

Petons de la família Grau Garcia
Laura ha dit…
Hola, família!
Quina sort que heu aprofitat de valent tots aquests dies i que, entre concert i concert, pugueu gaudir d'aquestes noves experiències. Deu ser molt interessant endinsar-vos en la cultura del país que us acull i que tan bé us ha rebut.
Moltes gràcies per totes les cròniques que ens han permès viure el viatge a molts kilòmetres de distància!
Continueu gaudint-lo i molt bona tornada!

Família Baqué Peramiquel
Unknown ha dit…
Hola escolans!
Moltes felicitats per els vostres concerts. Ho heu fet molt bé. Hem llegit vàries ressenyes i totes us deixen pel núvols, perquè heu fet el que més ens agrada transmetre emoció i puresa musical. Bravo nois! I gaudiu del que queda que ja s'acaba aquesta bonica experiència i per aquí ja frissem per abraçar-vos ben fort i fer-vos tots els petons que puguem.
Mercè mare del Tomàs