Gira a Austràlia: animals per tot arreu

Bon dia centpeuaires,

Avui ha estat un dia super divertit perquè hem anat a veure els animals d'Austràlia i els hem pogut tocar i donar-los menjar. Al matí ens hem llevat com un dia normal i hem anat a esmorzar. Després ens han vingut a buscar uns voluntaris i hem agafat un autocar per anar al Cleland Wildlife Park. Estava a tres quarts d'hora d'Adelaide.

Quan hem arribat no sabíem què podríem fer i ens hem sorprès quan ens han dit que podríem donar menjar als cangurs i tocar-los. Ha estat una experiència molt divertida! Els cangurs estaven en semillibertat i així els podíem veure millor, acostar-nos-hi i tocar-los. Alguns eren sorruts, però d'altres eren petits i se t'acostaven quan et veien. I eren molt finets!

Més tard hem pogut tocar els koalas, i hem vist com dormien i menjaven. També hem tingut l'oportunitat d'observar els dingos, però la majoria estaven dormint.

Per dinar ens han donat uns entrepans típics d'allà que no estem acostumats a menjar, però sempre està bé tastar coses noves. Un cop ja hem dinat, hem anat a veure els emús, uns ocells molt alts i grossos que eren bastant espantadissos. Passada una estona, ha estat el moment de contemplar les espècies més grans de cangur de tot Austràlia, a les quals també els hem pogut donar menjar i tocar.

Quan hem sortit del recinte dels cangurs ens han proposat anar a veure els rèptils i els amfibis. Dins el terrari hi havia des de petites granotetes a grans serps, algunes d'elles verinoses. 

Quan ha arribat el moment, hem tornat a Adelaide, hem fet assaig i hem sopat a dos quarts de ses. Per nosaltres és molt d'hora, però aquí és normal. El sopar ha estat genial, hem menjat pizza i gelat. En acabar, hem anat a jugar i donar una volta a un parc proper abans d'anar a dormir.

Esperem que us hagi agradat, "poseu like i subscriviu-vos". 

Pere R. 

Comentaris

Anònim ha dit…
Bon dia nois, que veu que us veiem, esteu a tope amb aquesta gira: bon hotel, bon menjar, bany al oceà, natura a tocar de la mà, koalas i cangurs...ens alegrem de que tot vagi tant i tant bé.
Demà primer concert que segur que serà un èxit.
Una forta abraçada a tots!
rosa
Quina enveja mes gran haver pogut tocar els koales.Disfruteu molt. Fins la propera publicació!
Anònim ha dit…
Quina "enveja" que ens feu!!😉Seguiu gaudint del viatge i deixeu el llistó ben alt al festival perquè us tornin a convidar ben aviat!!(A la propera vindrem els pares)Una abraçada ben forta des de Catalunya!!!
ANNA ha dit…
Hola nois!
Quines experiències més xules. Quan estaveu explicant tot això he patit per la vostra Adelaida!! Està bé??? Pobrissona!! No s'ha volgut escapar amb els seus?? Vigileu-la bé!!!
Apa!! Una abraçada ben forta a tots!!!
Unknown ha dit…
Quina experiències més boniques esteu vivint,disfruteu molt d'aquest viatge.Un petó molt gran al nostre nét Valentí Jorquera dels seus avis Carlos i Conxita.
Anna ha dit…
Hola nois! Quin dia més ple i emocionant que vau tenir ahir! Ho anem seguint tot com si fóssim aquí. Molta sort pels concerts que venen, poseu-hi la mateixa emoció!
Una abraçada!!

Família Boixadera Ballarà.
Unknown ha dit…
Hola escolans! Que xulo, xulo el poder tocar els cangurs i els koales, han de ser tant suaus. Teniu uns dies ben farcits de coses emocionants, que bé! Estem enganxats a les xarxes socials seguint-vos i així compartim aquesta experiència tant divertida i enriquidora. Gaudiu-la! I avui a cuidar la veu, concentrar-vos i cantar com ho sabeu fer,transmetent emocions i deixant al públic amb la boca oberta. Bona sort!
Mercė, mare del Tomàs
Anònim ha dit…
Hola nois!
Ostres,quina gira més plena d'activitats super emocionants...disfruteu molt i aprofiteu el màxim de l'oportunitat.
Una abraçada i records a tots!!!
Familia Esteban Galtés
Laura ha dit…
Bon dia, escolans i companyia,
Estem seguint el vostre viatge amb moltes ganes, gràcies per aquestes cròniques tan detallades i per tot el que aneu penjant a les xarxes. Esteu fent un viatge de pel·lícula, només ens falten les crispetes!
Avui teniu el primer concert, prepareu-vos bé i gaudiu de l’experiència de ser els primers escolans de la història que canten a Austràlia.
Quan torneu, ja us preguntaré si aquí heu conegut algú que es digui Romero, hehehe…
Una abraçada ben forta!
Elisenda ha dit…
Bon dia nois!
Quin super dia heu tingut!
Són simpàtics els cangurs i els koales?
Fan delir molt les fotografies que l'Escolania ha anat penjant a les xarxes.
Moltes gràcies als redactors del 100peus que ens expliquen en tot detall el què esteu vivint a Austràlia.
Que tingueu molt bon inici de concerts.
Petons per a tots!
Família Florensa-Guitart
Unknown ha dit…
Bon vespre, nois i acompanyants!!

Ara ens ha arribat un missatge de l'Efrem comentant l'èxit del vostre primer concert FELICITATS!!!
Segur que els pròxims concerts també aniran molt bé.
Que acabeu de passar uns dies genials i gaudiu molt d'aquesta experiència.
Des d'aquí us seguim amb molt interès i comentem cada una de les imatges que pengeu a les xarxes, de fet l'enveja se'ns menja hehehehehe
Visca l'escolania!!
Rat
Silvia ha dit…
Bon dia Nois i companyia!

Quin viatge més emocionant esteu tenint, poder tocar els koales i cangurs ha d'haver estat una meravella! Ens alegrem molt que us hagi agradat!
Continueu gaudint d'aquest viatge i aprofiteu tots els moments per aprendre molt d'aquest país i la seva gent. Estic convençuda que ells també aprenen de vosaltres i gaudiran molt al sentir les vostres veus. Molts records i una forta abraçada.
arbequina10 ha dit…
Quin viatge mes interessant que esteu fent. Sempre va bé conéixer noves terres, costums i la seva gent. Que ho disfruteu molt!
(germana d´un antic escolà)