Gira a Austràlia: el nostre primer concert

Hola centpeuaires!

Avui ha estat un dia diferent, ja que fèiem el primer concert. Però com que era a la tarda, al matí hem anat a l'Art Gallery of South Australia, on hem pogut veure obres d'art dels aborígens del territori australià. Ha sigut molt guai i divertit poder veure com s'expressaven abans fent servir materials naturals. La guia que ens acompanyava parlava molt, i no ens ha deixat massa temps per fer fotografies, tot i que alguna ha caigut... Pel camí, per casualitat, hem passat per una estàtua feta per Salvador Dalí, i allà ens hem fet una foto de grup.

Després de tot això, els volunteers ens han preparat un pícnic per dinar, on hi havia pizzes i crispetes amb fruita. Després d’haver dinat, hem tornat a l’hotel, hem agafat tot el que calia pel concert i hem anat a fer la prova de so. Quan hem arribat a l’Ajuntament, els escolans ens pensàvem que era un palau, perquè era molt bonic. La sala del concert era preciosa, ja que tenia un orgue molt gran i a dalt hi havia un amfiteatre enorme. 

Un cop l'assaig ha acabat, hem tornat a l’hotel per sopar. Hi havia hamburguesa amb formatge i patates fregides, i salsa de tomàquet. Tot era per llepar-se els dits, i les postres eren pastissos amb gelat i una mena de flam que era molt bo. 


I després de tot, hem tornat a la sala, hem fet la concentració i per fi ha arribat el moment del concert, que tots esperàvem. El concert estava ple de gent, i ha estat un èxit. A tothom li ha agradat molt, i hem hagut de fer una peça de bis, el Nigra Sum. Era una sala molt còmode per cantar, no ressonava molt ni era molt sec. I un cop finalitzat el concert, hem tornat a l’hotel on hem pres llet i galetes, i ha arribat una altra hora que molts esperàvem: anar a dormir!

Ha estat un dia molt profitós i estem contents perquè molta gent ha gaudit la nostra música.


Moltes gràcies, i no us perdeu la crònica de demà. 

Martí B.

Comentaris

Marga ha dit…
Primer concert i pell de gallina al veure les fotos, ple de gent gaudint de l'Escolania i quin orgue més espectacular!! us podeu sentir molt orgullosos, sí, sí! I a més a més heu fet un bis?? caram! això és que us deuen haver aplaudit moltíssim, us devíeu emocionar molt oi?? 🥰👏👏👏👏

Família GRAU GARCIA
Unknown ha dit…
Bravo nois! Estem molt contents que els vostres cants arribin tant lluny. Que canteu tant bé la nostra música i en feu gaudir als australians. Estem orgullosos de vosaltres i anem seguint les vostres aventures a Austràlia que són molt interessants. I vaja, vaja amb el menjar, pizzes, hamburgueses, patates, gelats...serà dur tornar a la verdura. Gaudiu i molta sort pel proper concert.
Bons cants escolans!
Mercė mare Tomàs
Andreu Pelegrín ha dit…
Hola família, aquí ens teniu llegint tots els vostres reportatges, amb molta il·lusió!!!
No us preguntem com esteu, perquè ja veiem que esteu molt bé... però que molt rebé!! pícnics per aquí i per allà, anar a veure marsupials en el seu habitat, visitar una galeria d'art aborigen... què us han deixat tirar algun bumerang??.
També sabem que el primer concert ha sigut un èxit... si és que allà on aneu, triomfeu eehh??!!
Bé aquí ens acomiadem.. moltes abraçades per tothom!!
Família Pelegrín Llop
P.D. ja m'heu aconseguit l'autògraf del Cocodrilo Dundee o què????
Elisenda ha dit…
Quin lloc més bonic per fer el concert! L'orgue de fons és preciós!
Veiem que us estan fent molt bon menjar perquè estigueu molt contents! Pizza, sushi, hambugueses...
Que us vagi molt bé el segon concert!
Una abraçada per a tots! 😘
Família Florensa Guitart
Silvia ha dit…
Hola Escolans!! Quines aventures esteu vivint. Estem convençuts que la vostra música ha agradat molt i ho heu fet genial. Enhorabona!! Ens agrada molt saber de vosaltres i que ens expliqueu moltes gràcies. Fins aviat
arbequina10 ha dit…
Enhorabona!!