Inauguració al Palau Robert

Bon dia, centpeuaires,

El dilluns 16 de setembre ens van acollir i donar la benvinguda al Palau Robert, a Barcelona. Vam anar-hi perquè s'inaugurava l'exposició dedicada al mil·lenari del Monestir de Montserrat, "Montserrat. 1000 anys".



Quan vam arribar, vam berenar pa amb xocolata al jardí del Palau Robert, que és molt bonic, i vam poder jugar una estona. Més tard, vam poder entrar a veure l'exposició, que ens va semblar molt interessant, i ens va fer molta gràcia veure'ns-hi a nosaltres. Aprofitant que érem allà, ens van deixar visitar altres exposicions. En una d'elles vam poder gaudir d'una experiència virtual amb un simulador d'un cotxe suís que va tenir molt d'èxit. També, en vam contemplar una d'una platja molt bonica de la Costa Brava.

Més tard, vam poder fer la prova de so. Com que era a l'exterior, vam passar molta calor perquè el sol escalfava molt. El concert va anar molt bé, vam cantar 4 cançons de les quals dues eren de memòria.


Un cop acabat l'acta, vam anar a sopar al Viena uns entrepans i vam estar jugant davant d'una botiga de mobles. El dia va acabar anant cap a l'autocar i arribant a l'Escolania. Vam estar tots molt contents de com havia anat.


Gràcies per llegir la nostra crònica i fins a la pròxima.


Martí N. i Oriol F.


Comentaris

Anònim ha dit…
M'ha agradat molt aquest escrit sobre les vostre activitats durant la diada al
Anònim ha dit…
Molt bé nois quina activitat que porteu, endevant!! I molt bona explicació per part dels redactors
Josep ha dit…
Varem estar al vostre concert i ara amb la vostre explicació segur que anirem a veure l'exposició
Anònim ha dit…
Expectant per saber-ne més, benvolguts centpeuaires
Anònim ha dit…
Carai!!
D això s en diu una sortida complerta!
Si de jove hagués afinat poder m haguéssiu vist en eina de les fotos de l exposició !!
Anònim ha dit…
Una jornada ben distreta, segur que us ho veu passar molt bé i veu aprendre coses ben interessants. Gràcies per compartir-ho amb tot els lectors dels 100peus!
Jaume ha dit…
Vam ser testimonis de la vostra actuació, sublim !!!! Enhorabona!
Us animem a seguir gaudint de tota la feina que feu a l'Escolania i que ens en feu partíceps amb aquestes cròniques tan detallades.