El Congrés d'educadors benedictins


Hola nois!!!

Com esteu? Espero que estigueu tots bé!!

Aquí ja s'estan acabant les activitats, i estic a punt de preparar la tornada a casa. Han estat uns dies molt plens, i molt profitosos en molts sentits!!!

He vist que l'Escolania és coneguda arreu del món, però sempre hi ha gent que no en sabia res de res. Hi ha com dues reaccions diferents: els que no n'havien sentit a parlar mai, i han al·lucinat amb les fotos de la muntanya i la resta de fotos que vam penjar; i els que sí que saben què és l'Escolania, i diuen que és un cor molt famós i que ho fa molt bé. Hi ha gent que us han sentit alguna vegada en directe a la Salve del migdia, i de països ben llunyans.

Les converses amb gent de llocs tan diferents del món, i la visita a les escoles d'aquí Xile que ens han acollit, aporten molts elements per pensar. Ha valgut molt la pena.

Ens veiem molt aviat!!!

Sergi d'Assís.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola nois,
Jo us escric de més a prop: des de la taula de l'assistent d'estudi,a la biblioteca de l'Escolania!!! Us tinc al davant, bé només els de Secundària i dos de Primària que han vingut a buscar el servidor... Esteu tots molt calladets i concentrats fent deures... o com a mínim ho dissimuleu molt bé!!!
La veritat és que aquests dies en que l'altre assistent d'estudi era a Xile us heu portat molt bé i en general heu aprofitat molt l'estona d'estudi. Continueu així. Ànims!!
Aquests dies per mi són molt especials, ja ho sabeu, perquè m'han acceptat per a la professió solemne, que serà el dia 8 de desembre, i estic molt content també de saber que vosaltres hi sereu embellint amb les vostres veus una cerimònia que per mi és molt significativa.
Una abraçada a tots els escolans.
Àngel