Fotos de la visita a la Roma antiga







Aqui teniu algunes fotos de la visita d'ahir. Tots estem molt contents i amb ganes d'aprofitar-ho al màxim!



Comentaris

Anònim ha dit…
Hola a tots! Sóc l'Anna, la periodista de Barcelona TV que va venir a gravar el Lluís. Per fi he pogut editar el reportatge, i s'emetrà demà! Com que veig que sou a Itàlia (quina enveja!!)suposo que no el podreu veure, però el podeu recuperar tants cops com vulgueu mitjançant el servei de televisió a la carta, a la web: www.barcelonatv.cat. Heu de buscar l'INFONIT del 30 d'abril. La secció del personatge del dia s'emet al final de l'informatiu, cap a les 21:50h.
Espero que us agradi i, de nou, moltes gràcies a tots, especialment al Lluís, és clar!
Que us divertiu molt!

anna ganzinelli
aganzinelli@yahoo.es
Anònim ha dit…
Hola a tots,

El P. Josep M. Cardona ha imprès les fotos vostres i les ha mostrat aquest vespre a la comunitat. Per altra banda, diu el P. Prior que el concert us ha anat molt bé. Felicitats!! Tan de bo fessiu els exàmens de mates tan bé com canteu!!!!!! (Humor AP)

Per cert, ahir vaig escoltar els petits a Salve i Déu n'hi do!!! No cal que torneu: ens podem quedar perfectament amb ells la resta de curs (Humor AP, segona edició)

Molts records a tothom, especialment a la Júlia i a l'Oriol Pi que tornaran d'Itàlia un any més vells (Humor AP, tercera edició)

A rivederci(?)

Angelo
Anònim ha dit…
Hola nois!

Ho reconec, al veure les vostres fotografíes estic mort d'enveja. Com m'agradaria estar amb vosaltres...

D'altra banda, no em puc queixar. Amb els de quart i part de cinquè estem vivint estones molt especials... el cant de la salve, la gimcama, tallers, jocs, partits de futbol, sessions de cinema i... una cosa que el dilluns veureu... us quedareu de pedra!

Arrivederchi
MARCOS NAVAS, Àlies "Pinto"
Anònim ha dit…
Hola a tots!
desitjo que tot continui anant molt bé, com sembla per les vostres primeres impressions.
Els de 4t acaben de marxar cap a Barcelona. També ens ho hem passat molt bé encara que ha plogut una mica i també ha fet fred, i per tant no hem pogut fer tot el que pensavem.

Records per a tots i fins aviat. Pilar