CRÒNIQUES DE MADRID

Ja tornem a ser aquí (com us vam prometre) després d'una setmana intensa i estressant. Com us vam dir a l'article anterior, la setmana passada vam anar a Madrid.


Dimecres de bon matí vam sortir amb autocar des de Montserrat cap a Madrid. Ens acompanyava el Josep, que és el xofer que ens porta a molts indrets per cantar. També ens va acompanyar en Manel Gasch (el nostre antic i estimat Prefecte). Després de moltes hores, molts quilòmetres i molts "Toros Osborne" vam arribar a Madrid. En arribar, ens vam instal·lar a un alberg de la Casa de Campo, al costat del parc d'atraccions.


L'endemà va ser el dia més intens. A les 10 vam anar al Museo del Prado i hi vam fer una visita escolar anomenada "El arte de educar", explicada per una guia molt simpàtica. Gràcies a uns auriculars vam sentir com ho explicava tot. Ens van ensenyar algunes obres com La Fragua de Vulcano de Velàzquez, Les Pintures Negres de Goya, i tots els quadres més importants.



A la tarda, després de dinar, vam fer l'assaig del concert amb tots els cors. En el concert hi participaven altres cor a més de nosaltres: La Escolanía del Monasterio de San Lorenzo del Escorial, Escolanía EASO i la Escolanía Nuestra Señora del Recuerdo. Després de l'assaig vam anar a fer un tomb pel centre de Madrid, passant per llocs emblemàtics com el Palacio Real, la Puerta del Sol, la Plaza Mayor, i la Catedral de la Almudena, tot fent un gelat deliciós.











Al vespre va arribar el concert, a les 19.30h. Va ser un concert especial perquè estava presidit per els Prínceps d'Astúries. L'Efrem i el Bernat van tenir ocasió de parlar amb ells. Fins i tot la Princesa es va interessar per les veus blanques. Al final del concert ens van venir a saludar.

Al acabar vam tornar cap a l'alberg, per tenir una bon descans, ja que el dia següent ens esperava un llarg viatge de tornada.

Joan Nieto






















Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!

Madrid i els Prínceps..aixo son relacions diplomàtiques!!.
Molt be !
Nuria.