CARTA D'AGRAÏMENT A NÚRIA (FÈNIX)

La Núria (fènix) és la fan número u del nostre blog 100peus i avui en volem dedicar un article.
A causa de sentir-nos en el passat concert de Manresa ens ha regalat un llibre "Paraula de PEP". Aquest llibre està extret del documental de TVC (Televisió de Catalunya) que ens parla de l'home que, per molts blaugranes, s'ha convertit un gran heroi.

Des de l'equip de redacció volem agraïr-li aquest regal tan bonic. I també agraïr-li la seva visita puntual totes les setmanes i els seus bonics comentaris.

Ben sincerament, moltes gràcies!

Equip de redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!! bfffff quin rebombori
d'emocions a dins el meu cor....
agraïment,timidesa,goig.
Va ser un plaer per mi, fer que arribes a vosaltres el meu petit
obsequi, com també que haigi estat tant ben acceptat.
El vostre treball ,el de tots els educadors i les vostres veus, ens porten a passejar per uns "camins", on la ment queda només atenta per acaronar les notes de la música ,dels cants.
GRACIES !!
Bona música,bon treball!
Ah i avui bon concert a les terres del Ebre!!.Uns amics en gaudiran !!

Nuria
Euterpe ha dit…
Saludos. Pronto comienza el nuevo año escolar y yo os deseo muchísimo éxito. Ojalá grabarais otro hermoso disco como el de Casanovas... Por favor: ¿podrían ir indicando en el blog cuando haya transmisiones radiofónicas del coro? La de Eurorradio fue magnífica.
El 23 presencié un hermoso concierto del coro de niños de Tölz en el Tirol; os mando la crónica por si os interesa. Incluye fotos, partituras y un vídeo.
Ver artículo.
Muchísimas gracias y toda la suerte del mundo.