El primer concert


Avui al matí ens hem despertat a les 7'30h, amb unes habitacions bastant còmodes com per estar en una residència. Només de llevar-nos, ens hem vestit i hem anat a esmorzar. Hi havia tot tipus de coses: galetes, iogurt, ous durs, etc. I tothom ha agafat el que volia. Després, alguns hem anat al jardí de davant de la residència. I més tard, hem vocalitzat una mica per escalfar veus. I just després d'això, hem fet la primera visita del viatge a un castell!!! Ens han ensenyat moltes coses sobre la vida medieval: com vivien els comtes, quines armes feien servir, com torturaven a la gent. I hem aprofitat la visita al castell per veure de més amunt el poble.

Al migdia, ens han recollit amb autocar fins a l'hospital de Jan Palfjin. En arribar, hem anat a dinar però, com que ells a l'hora del dinar no fan un àpat gaire fort, només ens han donat uns entrepans, una peça de fruita i una beguda. Immediatament després d'això, ens n'hem anat a assajar a un auditori. I després, hem fet la concentració d'abans del concert.

Quan ja hem estat preparats i hem entrat a l'auditori on havíem de fer el concert, encara que ja ens ho havien dit, ens hem trobat un públic molt especial. Hi havia tot de persones malaltes i infermeres que ajudaven. I tots els malalts que hi havien estaven tan contents que molts s'han emocionat, un altre dirigia imitant el Bernat, i altres estaven molt atents pel que nosaltres cantàvem.

Després del concert, hem anat a comprar records. I al cap d'una estona, hem anat a sopar en un menjador d'un hospital (on mengen els metges i infermers). Després, ens hem dividit en dos grups: uns que volien fer una volta, i els altres a descansar una mica per demà.

Bona nit i fins demà, que és un dia especial per nosaltres perquè cantarem un altre concert i també cantarem davant de les autoritats.

Mark Lilágan i Guillem Burjons.

Comentaris

Pratsobreroca Andreu ha dit…
un dia intens, molta sort amb tots els concerts! compreu records, feu fotos, però sobretot disfruteu molt! ens feu una envejaa :)
molts petons i abraçades!

Quim, Imma, Queralt i Bruna
Anònim ha dit…
Ànims i gaudiu del viatge....!!!!! Nosaltre seguirem ben atents a les vostres cróniques.... petons per a tots.

Xavier i Yolanda
Anònim ha dit…
Us anem seguint amb molta il.lusió. Veiem a la foto que us fa bon temps, quina sort !

Ens ha agradat molt la crònica del concert a l'hospital, estem segurs que haurà estat un concert ben diferent i molt entregat. Aprofiteu i gaudiu d'aquest bonic viatge !!!

Pep i Montse
Alba Pérez ha dit…
Quines cares de felicitat! i quin sol! esperem no haver-vos abrigat massa. Gaudiu de l'experiència i contineu explicant el dia a dia, ens encanta. Petons i abraçades per a tots.

Pere, Alba, Laia i Miquel
Anònim ha dit…
Hola nois,

Quina foto més guapa ¿esteu segurs que no es una maqueta?..

Fer un concert a un Hospital es una experiencia molt enriqueidora per els usuaris i per vosaltres,per aixó encara estem més orgullosos dels Escolans i Professors.

Molts Petonets i abraçadas

Roser, Rafa i Adrià
Família Knudsen ha dit…
Sembla un lloc ben bonic, Ghent. Gaudiu molt del viatge i de les experiències que se us ofereixen. Passeu-vos-ho molt bé. I deixeu Montserrat i Catalunya ben amunt.
Petons i abraçades!!


Clàudia, Bo i Mercè
Nuria (Fenix) ha dit…
hola nanos!! Quin fons mes bonic que heu escollit per fer-vos la foto.
Teniu sort ..el bon temps us acompanya.
Bona música !!
100peus,molt bona feina en el blog.
Nuria
Clusellas Palomas ha dit…
Quina enveja de poder estar en aquest lloc tan bonic !!

Que us vagi molt bé el concert de demà !!

Petons a tots.

Elisa, Bernat i Jordi
Anònim ha dit…
Quin dia tant bonic!!!
Ja veig quel Mauri va tenir raó amb el temps a catalunya radio, Quin solet!!
Un petonás per tots i fins dissapte a Dechendorf
Joana i José Antonio
Marta Pons ha dit…
Que bé heu posat una foto!! Molt xula!! Molt bonic això que expliqueu del concert, una bona manera de començar la gira!!! Que coninueu així de bons redactors tot l'equip!!! Moltes felicitats!!!
Humet Serentill ha dit…
Ens alegra molt que pogueu gaudir d'aquesta experiencia i en una ciutat tant bonica. El concert per la gent de l'hospital amb diversió inclosa. I la visita al castell, que segur que deu haver estat molt interessant.
Us desitjem que el dijous tingueu un bon concert.
Anna i Josep Mª
Joan Nicolás Nieto ha dit…
Deixeu-me dir que sou un grup que allà a on và es fa notar no solsamènt per las vostres veus singulars sinó també pel vostra tarannà dintra del cor i fora.
Nosaltres els que estem escoltant i mirant, i crec que es el sentir de tots, estem mes que contents del que feu i com u feu, sigueu aixi, doneu un exemple admirable.
joan nicolás nieto
Enhorabona pel concert d'ahir i desitgem que el d'avui també sigui tot un èxit. Estem impacients per poder llegir la pròxima crònica del dia !!
Mentrestant, gaudiu d'aquesta ciutat, que pel que expliqueu és un lloc molt bonic. Esperem moltes fotos a la tornada !!
Una forta abraçada i molts petons.

Vinyet, Àngel i Montserrat
Quin goig que feu a la foto!
Amb aquestes cròniques ens permeteu, als que no us podem seguir de prop, poder-nos imaginar la situació. La descripció del concert a l'hospital és única. Es nota que sabeu que ens agraden els detalls...Felicitats!
Així que a en Bernat li ha sortit competència...

Montserrat
Us seguim cada dia, a la foto esteu tots molt contents, disfruteu al màxim i penseu a portar-vos bé. Una abraçada molt forta.
Pep i Neus
Iolanda ha dit…
Quina il.lusió ens fa poder seguiu-vos cada dia. La noticia del concert al hospital, va ser molt emocionant.
Gaudiu de tots els concerts!
quines fotos mes macas que heu fet!!!
Petons per tots!
Iolanda Riba.