Mòbil en concert

Aquesta setmana us volem presentar un vídeo del violista (de "viola") eslovac Lukas Kmit. Aquest vídeo es caracteritza per un fet que passa durant el concert. Al mig del concert comença a sonar un mòbil i... descobriu-ho vosaltres mateixos! :)

Bona setmana a tots i un record especial per la Marta que avui no hi és (encara que ens hagis d'aguantar, t'estimem!)

Equip de Redacció.

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!
avui... aquest vídeo el tinc com a la memòria ...no se perquè??? . M'ha fet recordar una situació viscuda en un teatre, no fa gaires dies.En un acte de l'obra, molt seriós, sona el mobil d'un espectador i el pobre senyor avergonyit, anar buscant per les butxaques...a la fi un actor des de d'alt l'escena ,on hi havia un telefon de sobretaula,el despenga i diu...digui....el senyor Lopez?no hi es ,anat al teatre..però no el truqui que li sonara el telefon al mig de la obra.
Agafant-nos en broma i sempre amb un sonriurei,flexibilitat i alegria els nostres errors,tenir respecte i tolerancia per els altres ,tenir la capacitat per saber relativitzar les nostres experiencies i demostrar la nostra maduresa.
No obstan jo sempre procuro recordar-me de posar el mobil en silenci ..per si de cas!! son un xic despistada!!
Boona Festa del Bisbeto !!
Bona Musica !!
Nuria
Anònim ha dit…
Moltes gràcies per les vostres paraules, Jordi, Eduard, Guillem, Marc i Pau, jo també us estimo, Hem passat bons moments i dies més fluixets, però el balanç és positiu. Espero tornar a ser ben aviat amb vosaltres, avui ja sóc a casa, es tracta d'esperar una mica per la recuperació. Un petó! Marta Pons
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!
avui el meu comentari es per la Marta.Desconeixia que li havia passat quelcom ..per tant aprofito aquest raconet per desitjar-li una prompta recuperació.
Ànims Marta !!
Núria
Anònim ha dit…
Hola nois...

Podeu comprovar si n'és d'important parar atenció, el respecte a la feina dels altres, el molest que pot arribar a ser una mica de soroll en un moment inoportú. Cada cosa al seu lloc, un lloc i un moment per a cada cosa. Resdpecte i atenció al que se'ns demana... sinó... farem el més gran dels ridículs !!!!!! Davant de tothom!!!!!!

A reveure i bon treball.

Josep Tolosa
Olga i Juli ha dit…
Hola nois!!!

La veritat és que en situacions com aquesta el millor és agafar-s'ho amb bon humor!!!

Marta, ànims i endavant!!!