Visita a l'antiga Roma i concert


Avui ens hem despertat a les 7h del matí. Hem anat a esmorzar, i hem agafat l'autocar per anar a l'antiga Roma. Allà ens hem retrobat amb el P. Manel Nin, i des del principi, molt il·lusionats amb la vista del Coliseu, però també molt atents per si algú ens robava. Hi havia molts venedors ambulants que, quan ens veien, s'acostaven per vendre.
Llavors hem anat als voltants del Fòrum, on el P. Manel Nin ens ha explicat la base de les cases quan Roma tenia poder, etc. Just després d'això, hem comprat alguns records i hem visitat el Coliseu.
Dins del Coliseu, hi havia dues parts. Quan entres al principi, tot són figures i estàtues, i una espècie de museu però només per curiositats. En canvi, quan veus la part de les graderies, és molt més impressionant, encara que faltin trossos i estigui una mica trencat (ja hem fet moltes fotos).
Després, hem sortit a fora a menjar una miqueta. I el P. Manel Nin ens ha explicat com es van construir l'Arc de Constantí i l'Arc de Titus. Ens hem fet una foto de grup amb uns senyors vestits de romans.
Hem anat a l'autocar, ja per dinar.
Després de dinar, hem descansat durant una estona, i hem agafat l'autocar per anar a la Basílica de Santa Maria in Trastevere. Quan hem arribat, hem fet la prova de so i ens hem concentrat per al concert.
No ens pensàvem que fos un concert tan important, però després hem vist que hi havia gent molt important, com el Secretari d'Estat del Vaticà, l'Arquebisbe de Barcelona, el P.Abat, etc.
El concert ha anat molt bé. Tot i que ha estat un concert breu (una hora), ha estat una mica cansat. La gent estava molt emocionada. I tots ens ho hem passat bastant bé.
Després, ens hem trobat amb les famílies que estaven a Roma. I hem anat a sopar a una pizzeria, on la majoria ho hem trobat tot molt bo.
Acabat el sopar, tots molt cansats hem anat cap al llit.

Guillem Burjons i Mark Lilagan.

Comentaris

Família Humet Vidal ha dit…
Visca els Escolans de Montserrat!
És molt bonic llegir les vostres notícies del blog i veure que el concert ha estat un èxit i que mengeu pasta italiana de debó.

Fins a la tornada!

Família Humet Vidal
Anònim ha dit…
Fantàstic! Ja tenim ganes de sentir-vos a explicar totes les experiències d'aquest viatge (que segur que recordareu sempre), d'abraçar-vos a la tornada i de compartir l'alegria del que heu viscut.

Pilar i Enric, pares d'en Lluís T.
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!
No he estat mai a Roma,.. posar l'excusa de que ,l'escolania hi feia un concert ,per escapar-mi..aquest cop no ha estat possible.
Compartir el que viviu vosaltres ,les fotos i com ens ho expliqueu ,es viatjar una mica.
Gracies per fer conèixer el nostre país ,la musica i el treball ben fet.
Una abraçada per tots !!
i Bon viatge de retorn cap a casa.
Nuria
Asunción Llauradó ha dit…
Gràcies, moltes gràcies per aquesta crònica, que ens permet als que no hi som poder seguir el vostre viatge amb tota mena de detalls. Estic segura que el concert va ser un èxit (com no podia ser menys). M'ha emocionat molt el comentari que heu fet de la persona que dormia al carrer.Després de fer el concert solidari per la fundació Arrels, estic segura que s'ha despertat en vosaltres un altre sentit que fa que us adoneu de coses que per molts passen inadvertides. Gràcies i petonets per a tots. Asunción.