Comencem un nou curs!

Com cada any els escolans, a diferència de les altres escoles, comencem a treballar a l'agost. Primer reprenent el nostre contacte amb Montserrat, fent moltes activitats i, sobretot, començant a preparar les nostres veus.

Enguany també hi ha hagut novetats. La més important és la gran notícia que ens van donar en una reunió de cor: anem a Estats Units! A fer concerts a Nova York, Nova Jersey i Washington.

També hem tingut una altra sorpresa: els dos nous professors, el de flauta travessera, Gerard Nadal, i el professor de vent metall,Pau Valls. I que la nostra psicopedagoga, la Cristina, també farà classes.

Per completar-ho els diumenges tenim un nou educador, el Pere Joan.

Els escolans de quart d'aquest any són dotze eixerits amb ganes de passar-ho bé i cantar força. Vam celebrar la vestició el dia 11 de setembre (també el dia de la Diada Nacional de Catalunya). Van haver-hi uns quants parlaments: en peimer lloc l G. Sergi d' Assís, en segon lloc el G. Efrem i en tercer lloc en Pere Joan Cortès antic escolà amb el qui convivim tots els diumenges.


L'equip de redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!després de la primera salutació ,ara el meu comentari per compartir la vostra activitat.
Aquest any vaig poder assistir presencialment a la vestició dels nous escolans....carones de timidesa,sorpresa,somriures migs amagats i per sobre de tot en els seus ulls es podia veure unes bones espurnes de la seva il.lusió.Enhorabona !!
Veig que ha arribat energia i ajuda nova,per fer feina en la vostra educació.
Bona Musica !!!
Núria