22/9/13

Comencem un nou curs!

Com cada any els escolans, a diferència de les altres escoles, comencem a treballar a l'agost. Primer reprenent el nostre contacte amb Montserrat, fent moltes activitats i, sobretot, començant a preparar les nostres veus.

Enguany també hi ha hagut novetats. La més important és la gran notícia que ens van donar en una reunió de cor: anem a Estats Units! A fer concerts a Nova York, Nova Jersey i Washington.

També hem tingut una altra sorpresa: els dos nous professors, el de flauta travessera, Gerard Nadal, i el professor de vent metall,Pau Valls. I que la nostra psicopedagoga, la Cristina, també farà classes.

Per completar-ho els diumenges tenim un nou educador, el Pere Joan.

Els escolans de quart d'aquest any són dotze eixerits amb ganes de passar-ho bé i cantar força. Vam celebrar la vestició el dia 11 de setembre (també el dia de la Diada Nacional de Catalunya). Van haver-hi uns quants parlaments: en peimer lloc l G. Sergi d' Assís, en segon lloc el G. Efrem i en tercer lloc en Pere Joan Cortès antic escolà amb el qui convivim tots els diumenges.


L'equip de redacció

1 comentari:

Nuria (fenix) ha dit...

Hola nanos !!després de la primera salutació ,ara el meu comentari per compartir la vostra activitat.
Aquest any vaig poder assistir presencialment a la vestició dels nous escolans....carones de timidesa,sorpresa,somriures migs amagats i per sobre de tot en els seus ulls es podia veure unes bones espurnes de la seva il.lusió.Enhorabona !!
Veig que ha arribat energia i ajuda nova,per fer feina en la vostra educació.
Bona Musica !!!
Núria