Xerrada de l'Albert Bosch

L'Albert Bosch és un aventurer. 

Ha viatjat a molts llocs del mon per fer aventures i expedicions. 

El dimecres 18 de setembre va venir ha fer una xarada sobre una trevessa pel Pol Sud. Era el primer català i espanyol que ho aconseguia. 

Al principi van sortir ell i el seu company però als pocs dies van haver de venir a buscar-lo per causa de problemes de salut i es veia obligat a deixar-ho, peró l'Albert va continuar fins al final tot sol. El moment del comiat va ser un dels més importants i contradictoris, per continuar sol però per fer allò que realment tenia ganes de fer. 

També ens va explicar que hi van haver dies que es van quedar atrapats dins de la tenda perquè feia molt de vent, sabien que si sortien era molt perillós. Per tot el camí va anar trobant obstacles com: esquerdes, neu tova que parava el seu trineu, i moltes altres coses. Però estava content d'haver aconseguit el repte. Aquesta xerrada era la primera de les quines farem periòdicament en la nova estructura de la tutoria-degania. 


L'equp de redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
quina sort poder escoltar i conèixer presencialment al Albert Bosch.
El seu llibre ""Viure per sentir-se viu ""es molt bonic per llegir i en les paraules escrites ten adones de que no nomes es un aventurer,les seves bones reflexions donen pistes per el nostre propi camí. Us deixo unes línies que subratllava mentrestant el llegia...
"" Som els líders de cada projecte que escollim realitzar, i hem d'afrontar-los amb la màxima consciència per poder decidir si perseverem, si lluitem al màxim, si gaudim en cada pas; o si és al contrari, no ens sentim feliços en aquest camí i hem de renunciar o rectificar ""
Una bona experiència la seva i també la vostra per poder-lo escoltar.
Bona Feina !!
Núria