Primer concert a Shanghai


Al matí vam fer l'assaig com sempre i, quan vam acabar, va venir-nos a fer una xerrada l'Alexis Roig, president del Casal Català de Shanghai. Ens va explicar una mica la seva història, i li vam fer moltes preguntes. Després d'anar a dinar, vam marxar cap a l'auditori on vam fer el concert,  que es diu Shanghai Oriental Arts Center.


Al principi del concert, el públic es va mostrar una mica fred a l'hora d'aplaudir. Però a mesura que anàvem avançant es van deixar anar una mica més,  i abans del tercer bis, en veure que el Llorenç i el Vicenç tornaven a l'escenari per fer el bis, van fer un crit d'entusiasme i es va notar que el concert els havia agradat molt. En acabar vam marxar entre els aplaudiments eufòrics de la gent, que s'havia posat dreta.

Hi havia aproximadament 1500 persones,  la majoria famílies amb nens.  Ja ens havien avisat que el públic de Shanghai seria més fred, i per això estem tan contents del resultat final.
Avui anirem a dinar convidats pel Casal Català de Shanghai, i després farem el segon concert a la mateixa sala i esperem que els agradi tant com ahir.

Demà al matí ja tornarem a casa!

Josepmaria P. i Pau T.

Comentaris

Pacaro ha dit…
Deu n.hi dó, escolans. Poques vegades passa , tan lluny de casa i tanta gent escoltant.us. segur que anirà tan ho més bé que el concert d.hair. Deixeu una bona petjada de l,Escolania i que pugeu gudir del respecte dels qui encara no us coneixien. Gràcies , anem preparant les truites, el fuet,les torrades,el tomacó, el pernil i si convé la massa mare per que sigui mes bò el pà fet de casa!!! Fins aviat!!!
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!
Mentrestant us escric aquestes paraules,vosaltres esteu fen el segon concert a
Shanghai Oriental Arts Center.Segur que tot anirà be,com ahir.Encara que no estiguin acostumats a mostrar les emocions ,a la fi,les veus de L'Escolania ha trencat la muralla i ha esclatat la alegria.
Be,us deixo els meus desitjos de BON VIATGE !!!
cap a casa ....també us deixo les GRACIES a tots els que heu escrit, les acurades cròniques de les vostres vivències ,en aquest raconet dels 100 peus,com també poder llegir i compartir tants comentaris.
Avui una abraçada ,per tots ,TOTS !!!!!
Anònim ha dit…
Mohamat Gandhi deia que en qualsevol projecte, el més important era l'esforç emprat, més que el resultat final obtingut.
En el vostre cas, farem una excepció; us felicitem per l'esforç que feu cada dia, però també, pel resultat que esteu obtenint.

Segui-nos emocionant!

Família Garcia Rodriguez
M. Teresa Costa ha dit…
Fantàstic, nois! Les vostres veus sempre emocionen, encara que a vegades hi hagi persones que no ho manifestin. I va queda clar que vau connectar amb el públic de Shanghai. Sou meravellosos! Ànims per al proper concert i ànims també per al comiat de tantes vivències. Bon viatge de tornada!
fam.Martí Puig ha dit…
Felicitats nois, no és fàcil cantar davant de tanta gent, fer-ho bé i emocionar a tothom!
Estem molt contents pel que feu..
ja tenim ganes que arribeu i expliqueu el qur heu viscut i sentit.
Una forta abraçada i que vagi bé l'ultim concert de la gira xinesa!
Petons!!!!!
Pere Joan ha dit…
Molt bé, nois! Segur que l'últim concert tindrà tant èxit com els altres dos!
Que vagi molt bé aquest esprint final, fins aviat!
Anònim ha dit…
Moltes felicitats a tots per aquest èxit i aquesta gran experiència que segur ha suposat per cadascú de vosaltres. Bon retorn a casa!
Pilar Alvarez
Família Martí Puig ha dit…
Felicitats per tot el que esteu fent. Tots els vostres missatges ens emocionen i omplen de goig.
Ben aviat us vindrem a rebre a l'aeroport. Tenim moltes ganes de veure-us i de compartir i parlar sobre aquesta gran gira.
Us estimem molt! Fins aviat!
Felicitats i gràcies al Sergi, l'Efrem, en Llorenç, en Vicenç i tota la resta de l'equip.
Asuncion Llauradó ha dit…
Hola nois:
S'ha acabat el viatge!!, però el record d'aquests dies, les emocions viscudes, las experiències compartides, sempre estaran al vostre cor.
Vull donar-vos les gràcies per totes les cròniques que heu compartit amb tots nosaltres i per la feina ben feta que heu deixat enrera.
Segur que tothom que ha assistit als vostres concerts, malgrat que són poc expresius amb les seves emocions, si que han valorat i molt la nostra música i les vostres veus.
MOLTES GRÀCIES!!!!
Petonets per TOTS.

Asunción.

P.D. Ara a seguir treballant... que la vida continua.