Un dinar diferent


Hola lectors del 100peus!

Normalment, els dimecres al migdia cada setmana fem una cosa diferent. Fem degania, tutoria, xerrada o excursió. Feia temps que no fèiem cap excursió i fa uns dies vam anar a dinar a Sant Miquel. Comença a fer calor i hem d’aprofitar aquesta muntanya que tenim!

Va ser una estona diferent i ens ho vam passar molt bé. Va ser una excursió molt tranquil·la, es tractava d’anar parlant pel camí i quan arribéssim a l'ermita dinaríem un pícnic.
Quan vam ser dalt vam dinar, després vam jugar per la muntanya a l’amagada,  vam tenir temps per descobrir camins o xerrar amb els companys i professors.


Després de la primera partida molta gent va anar a un lloc on hi havia molt bones vistes. Allà vam trobar un escorpí. Després d'això alguns escolans van decidir pujar a dalt de tot de la roca, que encara hi havia millors vistes que des de l'altre lloc. Després d'aquesta mini excursió ja vam tornar a l'Escolania per seguir l'horari normal.


Xavier, Pau i Francesc


Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!
Be...mini excursió? catxis,jo fa uns pocs dies, no la vaig trobar tant mini:)...que vaig pensar que havien traslladat l'Ermita de Sant Miquel de lloc...
Celebro que sortiu, per gaudir dels indrets tants bonics que teniu a l'abast i en aquests temps de primavera es un esclat de colors per la gran varietat de flors...be i també la fauna..encara que tingueu cura amb els escorpins !!!

Bona Musica !!!!
Molt be el concert al Palau ,en vaig gaudir molt !!!