Cap a Alemanya!

Ens hem despertat a les 6'15h, hem esmorzat una mica i hem anat cap a l'autocar per marxar cap a l'aeroport de Barcelona. Hem facturat les maletes i hem esmorzat una mica més. Hem passat el control de seguretat i hem anat a una cafeteria a comprar aigua. Hem pujat a l'avió, i el vol ens ha anat molt bé.

Quan hem arribat a Alemanya, a Düsseldorf, hem agafat un autocar que ens ha portat a un restaurant per dinar, on hem menjat hamburgueses. Quan anàvem a marxar del restaurant, l'autocar s'havia espatllat i hem estat molta estona al pàrquing. Mentre estàvem a l'autocar ens han donat alguna xocolatina de sorpresa. Al final l'autocar s'ha arreglat, i hem anat cap a l'alberg.

En aquest alberg, que està prop de Maria Laach, hem sopat i el menjar estava molt bo. Hem assajat una mica per preparar 3 cançons de la Missa de demà, i ha vingut un monjo d'aquí que es diu Philipp per saludar-nos i explicar-nos com serà demà.

Ara hem estat preparant el llit, i ens està costant molt perquè els coixins són d'una altra forma i les fundes dels nòrdics són diferents. Però estem amb els companys, i ens ajudem. 

Esperem que us hagi agradat la crònica.

Kevin i Jomari

Comentaris

Pilar ha dit…
Kevin i Jomari heu escrit molt bé la crònica d'avui, felicitats!Podieu haver fet una foto d'aquests llits tan estranys. Ja veig que l'abadia on esteu està en un entorn molt maco al costat d'un llac, quina pau. Disfruteu.
Una abraçada.

*Pilar*
Josep Rovira ha dit…
Molt be, Kevin i Jomari ( i tots els escolans tambe) veig q ja heu tingut un dia intens, i tambe el q diumenge us espera. Molta sort i endevant!!
Unknown ha dit…
Estimats escolans i acompanyants,
Molta sort per aquestes terres. El públic alemany és exigent però molt agraït amb la bona música, encara que no ho exterioritzin com nosaltres. Segur que tindreu molt èxit! Us desitjo que feu feliços a tots aquells que us escoltin. Feu cas al Llorenç… a qui saludo cordialment!
Una abraçada a tots,
Bernat Vivancos
Família Ferrer i Garcia ha dit…
Hola nois!
que bé que el viatge d'anada hagi anat bé. Llàstima que heu tingut un contratemps amb l'autocar...però segur que la xocolata sorpresa ha fet que l'estona d'espera passés més ràpida! Wunderbar!
Els llits a Alemanya sempre són una sorpresa per a tothom!! Certament els abrigalls i els coixins van de diferent manera i quan ho veus per primer cop et sorprèn. I això que nosaltres ara ja fem servir edredons nòrdics!, però penseu que fa uns quinze o vint anys això aquí no existia i no ho fèiem servir i quan anaves a Alemanya encara et sorprenia més!!
Que vagi molt bé la missa i el concert a Maria Laach!
Viel Glück! Molta sort!

una abraçada,

Lluís, Nadala, Miquel i Aina
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!!

I tant que es bonic poder compartir ,la vostra estada a terres llunyanes.
Els entrebancs(autocar espatllat) son anècdotes que fan un viatge més "diferent",tot i que..no es una sorpresa gaire maca...més ho varen ser les xocolatines !!!
Bon concert !!!!
Gracies Kevin i Jomari!!!