20 anys de Cintra!


Hola seguidors del Centpeus!

Aquest dijous vam anar a Barcelona a fer un concert per commemorar els vint anys de Cintra, una escola del barri del Raval que ajuda els joves d'allà perquè puguin estudiar. Ja fa uns anys que fem intercanvis amb els nois de segon.

Vam marxar després de Salve cap a Barcelona i abans d'arribar vam parar a les fonts de Montjuïc per dinar un pícnic, i allà vam fer una mica de visita, aprofitant que el director de l'escola sabia algunes coses. Tot seguit vam anar a deixar les coses a una sala i vam fer la prova de so. En acabar vam anar a berenar uns pastissos casolans que ens havien preparat alguns professors; per cert, eren molt bons! Quan ja estàvem ben tips vam anar a passejar una estona pel barri. Més tard ja vam anar a fer la concentració i tot seguit el concert. Primer van fer uns parlaments i després vam actuar nosaltres. L'acte el van presentar l'Albert Om i l'Agnès Marquès. El concert va anar molt bé i al final vam felicitar la directora de Cintra i fins i tot va bufar espelmes!


Esperem que us hagi agradat!  

Arnau i Martí

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Sens dubte que actuar en una catedral, un Auditori o un Palau de la Música està ple de "glamour", personalitats i un ambient musical insuperable. Cada vegada que ho feu sou grans. Però actuant en una escola com Cintra encara us fa més "grans". No hi ha massa glamour, per no dir gens, però si que hi ha un esperit d'ajuda, solidaritat i acompanyament a joves amb dificultats que no trobareu en cap altre escenari. Enhorabona nois!!