El cor Safari ens visita

Bon dia Centpeuaires,

Avui us explicarem un intercanvi que vam fer el dia 26 de maig, quan el cor Safari d'Uganda va venir a Montserrat. Vam tenir una experiència molt bonica amb ells.
La majoria d'aquests nens no tenen pares, això vol dir que són orfes. Tampoc no van a l'escola, ja que a Uganda les escoles són de pagament. Estaven de gira a Catalunya gràcies a què els l'havien patrocinat. Aquells nens i nenes eren molt amables i sabien jugar molt bé a futbol. Ens va sobtar que malgrat les circumstàncies i dificultats que tenien al seu país, estaven molt contents amb tot.

A l'hora del pati vam jugar amb ells. Eren una mica tímids -com nosaltres, que també ens costa-, i ens comunicàvem en anglès, cosa que va afegir un punt de dificultat. Tot i així, ens vam incorporar a la seva alegria i vam jugar i esmorzar junts.

Després de Salve, a la basílica, van cantar tres peces molt boniques mentre ballaven i tocaven tambors fets amb pells de tota mena. Tenien molta energia i estaven molt alegres quan cantaven, amb molt ritme dins del cor. Després del petit concert, vam anar a dinar, els de primària com sempre i els de secundària amb els del cor Safari. Després de dinar vam jugar junts una altra vegada i en acabar aquella estona ens vam fer una foto inoblidable que quedaria al cor més profund de l'Escolania. 

 
Els nens i nenes del cor d'Uganda i nosaltres vam quedar molt contents d'aquesta experiència. Conèixer nois i noies d'una altra cultura i d'un país diferent feia impressió, i ells tenien un caràcter molt positiu.

L'endemà el cor Safari va marxar per continuar la seva gira per Catalunya. Podeu veure el reportatge que va fer l'InfoK sobre aquests nois i noies: Nens d'Uganda a Montserrat.


Adéu i fins aviat!

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…


Hola nanos !!
una molt bonica experiència tant per ells com per vosaltres !!

He vist el vídeo ,quines carones de felicitat transmeten.Encara es tenen de valorar mes, saben tot el que viuen i com tenen de viure en el seu país.

Cert fins ben aviat !!

Nuria